Два отбора от експерти се изправят един срещу друг в дебата „За или против кеша“ утре, 27 септември, от 14.00 часа в Литературен клуб „Перото“.

Забавяне на производство и търговия, проблеми с доставките, нестабилни цени на горива, растяща инфлация – новата икономическа и финансова среда е налице. Това бе и водещ мотив да организираме продължение на темата за плащанията в брой. Двубоят е част от поредицата събития на „Мениджър“, които подлагат на публично обсъждане актуални теми с обществено значение.

Отборите

Икономистът Стоян Панчев от Експертния клуб за икономика и политика (ЕКИП) и бизнес журналистът Стефан Антонов ще бранят позицията „За кеша“.

Димитър Продански, изпълнителен директор, член на Управителния съвет на Management Financial Group (MFG), и финансовият консултант и инвестират Стойне Василев ще защитават позицията "Против кеша".

Очакваме ви на поредното издание на „Точка на кипене“. Форматът може да проследите утре -  27 септември (вторник) от 14.00 часа живо в клуб „Перото“ (НДК), след като заявите вашето място тук https://bit.ly/3vsoc3O .

Ще бъде излъчен и на живо във фейсбук събитието Точка на кипене – „За или против кеша vol.2“ и в сайта manager.bg

Гласувайте в предварителната анкета по темата „За или против кеша“ https://bit.ly/3LpWLOO сега.

По време на дебата ще имате възможност отново да гласувате. Резултатите ще формират крайния резултат и победителят в дебата.

Генерален партньор на събитието е Management Financial Group.

Медийни партньори са: Българска национална телевизия, Dnes.bg, Bloomberg TV Bulgaria, SmartMoney.bg, MoitePari.bg

Институционални партньори са: Българска стопанска камара

#дебатитенаМениджър #заилипротивкешаvol2 #НДК #точканакипене #boilingpoint #списаниеМениджър #литературенклубПерото #managernews