В истински тропически рай се превръща Sofia Ring Mall от 15 юли до 17 септември! Цели два месеца търговският център в полите на Витоша е домакин на уникалната изложба на ONE Nature „Натуралистика“, която стартира при огромен посетителски интерес.

Атмосферата на първия етаж в Sofia Ring Mall вече е с аромат на цитруси, влажен въздух, раздвижван само от тежките крила на красиви, едри тропически пеперуди, цветове и форми, които само природата е способна да създаде. Сред екзотичните растения се разхождат и гигантски охлюви и причудливи насекоми. Идеята на изложбата е посетителите да могат да се докоснат до почти всяко животно.

Премиерната за София изложба „Натуралистика“ можете да разгледате в Sofia Ring Mall до 17 септември. Цена на билетите: деца - 2 лв., възрастни - 4 лв., семеен билет (двамародители с 1,2 и/или 3 деца) - 8 лв.

Двумесечната изложба „Натуралистика“  затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Gallery

Снимка: Х. Димитров

Gallery

Снимка: Х. Димитров

Gallery

Снимка: Х. Димитров

Gallery

Снимка: Х. Димитров