Правете това, правете онова: сигурно сте изчели купища съвети как да задоволявате партньора си. Естествено! Но знаете ли какво намират мъжете за крайно невъзбуждащо, отблъскващо и излишно?

Ако държите на сексуалния комфорт на партньора си, избягвайте следните изпълнения:

Като умряла риба

Признайте с ръка на сърцето: той дава най-доброто от себе си, пъшка, поти се, стене и пухти, опитва се като луд да ви достави удоволствие. А какво правите вие? Присъствате, но само толкова. Покажете му, че и вие участвате в акта! Било като движите бедрата си, поемате инициативата за смяна на позата или предлагате нова сексуална практика. Дайте му да разбере, че ви е приятно, вместо да лежите като умряла риба. Последното със сигурност няма да му хареса и дори може да намали възбудата му.

Звездният час

Навярно всяка жена го е правила някога и той с много голяма вероятност не го е забелязвал: симулиране на оргазъм. Но ако въпросната преструвка излезе наяве, може да доведе до сериозни проблеми. Той ще си помисли, че вече не се надявате да изживеете с него мечтания оргазъм и затова не си правите труда да му обяснявате какво трябва да направи, за да ви задоволи истински. Резултатът: силно наранено его. По-правилно би било да разговаряте с партньора си за нещата, които ви харесват, вместо да издавате престорени стенания. Ще видите, че и двамата ще спечелите от това.

Възбудата угасва

Дали виновен е стресът, умората или алкохолът – причините, поради които мъжът не получава ерекция, са многообразни, като най-рядката от тях е неатрактивна партньорка. Затова не го приемайте лично, ако понякога „не му става“. Стига да не изтърси: „Всичко е по твоя вина“, или „Не си достатъчно влажна“. Тогава с чиста съвест можете да му посочите вратата. Във всички останали случаи помага малко разбиране или план Б как да достигнете до желания оргазъм. Например какво е мнението ви за оралния секс?

Онова нещо с пръста

Сигурно сте чели онази статия, която ви убеждава, че много мъже обожават да галите простатата им. Но за съжаление ефективният масаж на простатната жлеза предполага да пъхнете пръст в ануса му, което по принцип е окей, ОСВЕН ако не го направите без предупреждение! Никога не пъхайте пръст в ануса на партньора си, когато не го очаква или не е подготвен! Никога! Ако сте замислили нещо специално за любимия си, при всички положения първо трябва да го обсъдите с него и да разберете дали одобрява плана ви. В противен случай може да се стигне до доста смущаващи сцени в леглото или там, където правите секс в момента.

Най-милото му

„Уау, какви големи срамни устни имаш!“, „Вагината ти е страшно апетитна!“ или „Интимната ти прическа е невероятна!“. Чували ли сте тези „комплименти“? Не? Толкова по-добре. Вие също трябва да спестявате на партньора си подобни коментари – дори и на шега. Защото ако има тема, на която мъжете са особено чувствителни, то това е темата за мъжкото им достойнство. И дори да не крие в панталоните си идеалния според вас пенис, нищо няма да се промени, ако го обсъждате. Така че най-добре да се въздържите.