Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е „секс по френски“. Но секс по руски? А по италиански? Сигурно ви е интересно да разберете как го правят в различните страни. Следните редове ще задоволят любопитството ви.

Немски секс:

Много германци не знаят, но в чужбина често наричат класическата мисионерска поза „немска“. Тя е отдолу, а той – отгоре. В Европа и Северна Америка немската поза е най-предпочитана. Тя е лесна и удобна, при това двамата могат да се гледат в очите и да се целуват на воля. Във всеки случай понякога удобството се превръща в проблем. Ако настъпи скука, положението трябва да се смени.

Френски секс

Сексът по френски навярно е любимата интернационална практика. Тук ключовата дума е „орален“. При фелацио жената задоволява мъжа с език и устни, като поема пениса в уста. При кунилингус той я стимулира орално и има възможност да изпробва пъргавината на езика си. Когато мъжът и жената се глезят взаимно, става дума за т.нар. поза 69. Възможно е и да се целуват по френски, а именно с език: не случайно на английски целувката с език се нарича „french kiss“, тоест френска целувка.

Гръцки секс

Названието „гръцки“ навярно идва от това, че в Древна Гърция отношенията между мъже не само се практикували открито, но били и уважавани. Има се предвид аналният секс. Дълго време гръцкият секс е бил тема табу, но днес се приема за нещо нормално. Според едно американско проучване всеки трети го е изпробвал. За да се изживее тази специална тръпка напълно, предварителната игра трябва да трае малко по-дълго; не бива да липсва и смазочен гел.  

Английски секс

Ако се възбуждате от ролеви игри, при които се използват превръзки за очи и белезници или дупето леко се пошляпва, значи харесвате английския секс. Така се нарича по-грубият секс с елементи на БДСМ и секс играчки. Във всеки случай тук не става дума толкова за болка, колкото за сексуална стимулация с помощта на садо-мазо прийоми. Ако и двамата го предпочитате хард, може да опитате тези ролеви игри.

Италиански секс

Една от най-необикновените сексуални практики е италианската, защото тук главна роля играят подмишничните ямки. Ето как функционира: пенисът се пъха под мишницата на партньорката или партньора и се притиска. Силата на натиска варира според желанието. Не е важно каква поза ще заемете при тази практика, но се препоръчва подмишниците да се обръснат предварително и да се намажат с малко гел. Тогава нищо няма да попречи на удоволствието по италиански.

Но внимание: не навсякъде различните практики имат еднакво название и не всеки познава всички описания. Затова се препоръчва, преди да се отдадете на интимни ласки, да обсъдите с партньора/ката/ си кои страни би искал/а/ да посети и кои не!

Продължава ТУК.