Понякога отношенията са много по-прости, отколкото ги правим ние. Сами си усложняваме живота.

Не ограничавайте свободата на любимия си.

Не го следете, не контролирайте кореспонденцията му в социалните мрежи и месинджър, не го разпитвайте с подозрение – подобно поведение едва ли ще ви донесе нещо добро. Ако той реши да кривне от правия път, повярвайте, вие ще сте последната, която ще разбере. Изневярата може да бъде направена за 10 минути на настолен компютър. Ако един мъж е решил да изневери, ще намери начин да го направи.

Дръжте се нежно с любимия

Никой не обича постоянно да му се сопват и да му крещят, да го критикуват и да му се сърдят. Подобно поведение си е направо тласкане в прегръдките на друга жена. Проявявайте нежност. Позволявайте си да изглеждате слаба, крехка, уязвима, а мъжът да бъде вашата сила и опора. Именно слабостта и уязвимостта на жените са това, на което мъжете не могат да устоят.

Уважавайте мъжа си

Ако всяка жена се нуждае от силно рамо, то мъжът се нуждае от стимул и мотивация да надминава себе си, да бъде по-добър и по-успешен. Мъжът има нужда любимата му жена да го уважава, да го подкрепя, а не да го критикува. Намалете критиките и саркастичните забележки. Давайте му самочувствие и подкрепа.

Проявявайте разбиране

Не само жените се сблъскват с безразлични партньори, но и мъжете срещат разоарование в лицето на дами, които се интересуват само от себе си. Взаимното разбирателство, изслушването, проявата на интерес към заниманията на половинката са в основата на хармоничните отношения. Интересувайте се от нуждите на любимия си.

Не се дръжте глупаво

Можете да се утешавате с факта, че любовта побеждава всички трудности, но това е временно. Ако не сте на интелектуалното ниво на мъжа до себе си, то когато горещите страсти утихнат, ще остане една бездна помежду ви. Дори ако любимият ви е силна личност, той все пак има нужда от спътник, който да върви с него ръка за ръка през живота - това е един от ненарушимите закони на отношенията между мъжа и жената.