Една прекрасна добра фея дарява трима души с вълшебен дар. Само за час те могат да преживеят всякакви чудеса. Това ограничено време е пълно с красоти за очите, най-вкусните ястия, удивителни хора с различни таланти и истинска любов.

Първият от тримата е умен мъж. Благодарен е за подаръка, но има много работа и трябва да прекара голяма част от времето, за да отговаря на обаждания и имейли, и да гледа какво става в социалните мрежи. Той снима изтънчените ястия и ги споделя с приятелите си в интернет, въпреки че не обръща внимание на вкуса им.

Втора е една жена, която често отлага нещата за по-късно. (Ако трябва да сме честни, тя непрекъснато отлага всичко.) Макар и действително да иска да използва дара разумно, тя отново започва да отлага. Прекарва повечето от часа, който й е даден, гледайки клипове за вълшебния свят, които първият публикувал в интернет, но така и не посмява да го преживее сама.

За третия получател подаръкът е главозамайващ. Каква невероятна възможност! – си казва тази жена, осъзнавайки, че трябва да я използва пълноценно, но не знае как.

И тя започва да обръща внимание. Забелязва всеки детайл. Слуша всеки от невероятните хора, които среща и се опитва да ги разбере такива, каквито са. Опита ястията, наслаждавайки се на всяка хапка. Чувства благодарност за всеки момент и всичко, което й е дадено. Всичко в този час я изпълва с щастие.