Съществува нов метод за уголемяване на пениса, свързан с кокосови орехи. От редовете по-долу ще научите защо някои мъже впръскват в пениса си кокосово масло.

Опасна традиция – уголемяване на пениса с кокосово масло

Звучи налудничаво, а също и болезнено: „подкожната“ традиция от азиатската част на света. И по-точно от Бирма и Тайланд. Там мъжете от племето карени си впръскват в пениса и тестисите кокосово масло. Внимание! Никой мъж не бива да опитва описаното тук, може да бъде животозастрашаващо! Да, правилно разбрахте. Кокосовото масло не се прилага външно, а се впръсква с игла в пениса и тестисите. Този метод може да има фатални последици. Въпреки това мъжете от племето карени се кълнат в неговата полза за увеличаване на потентността.

Преди въпросните мъже да се подложат на тази болезнена процедура, си вдъхват смелост, като се напиват. Наистина, за да издържи подобно мъчение, човек трябва да е в алкохолно опиянение. Щом кокосовото масло се впръска под кожата на пениса и тестисите, членът не само се удължава, но и удебелява. Във всеки случай е малко разочароващо, че ефектът не продължава дълго.  

Уголемяването на пениса чрез кокосово масло може да има тежки последици. Чувствителността на органа нараства още повече – след манипулацията някои съобщават за проблеми с ерекцията, а други се оплакват от затруднено уриниране. Друг страничен ефект, който прави нещата още по-лоши, е болезненият полов акт.

За да отстранят втвърденото кокосово масло от пениса си, каренските мъже се подлагат на друга ужасяваща процедура. Лекар бърка със скалпел под кожата и изстъргва коравите остатъци.