Понякога оставяте щастието си в ръцете на другите. Те обаче не успяват да ви направят толкова щастливи, колкото искате да бъдете. Защо се случва така?

Защото радостта и щастието ви зависят само от един човек – и това сте вие. Дори родителите ви, децата ви, съпругът ви не могат да ви дадат щастие - те могат само да го споделят с вас.

Вашата радост идва от собственото ви сърце. Цялата ви радост е на честотата на любовта - най-високата и най-мощната от всички. Не можете да държите любовта в ръцете си, можете само да я усетите в сърцето си. Тя е особено състояние на душата и живота.

Виждате проявления на любовта у други хора, но любовта е чувство, което означава, че само вие можете да я създадете в живота си. Способността ви да излъчвате любов е безгранична. По този начин вие влизате в състояние на пълна хармония с Вселената.

Затова обичайте всичко, което можете да обичате. Обичайте всички, които можете. Съсредоточете се върху нещата и хората, които са важни за вас, и ще усетите как любовта и радостта се връщат стократно в обятията ви!

Законът за привличането със сигурност ще ви изпрати повече от това, което обичате. Когато излъчвате любов, изглежда така, сякаш Вселената го прави вместо вас: носи ви всички красиви неща, носи ви всички добри хора. Всъщност тя го прави.

Лиза Николс / cluber.com.ua