Мечтата на почти всяка жена е да срещне мъжа на мечтите си, да бъде булка, да сияе в прекрасната си бяла рокля, да се усмихва на камерата, да запечата завинаги тези щастливи мигове. Някои жени имат нуждата от показност в щастието си, за да се убедят в него. Имат нужда да се оглеждат в чуждите очи, за да се почувстват сигурни в избора си. Едва ли някой може да ви каже дали с човека, когото сте избрали, ще остареете заедно, но има някои сигурни знаци, че не е подходящ за вас. В никакъв случай не се омъжвайте за него, ако:

1. Той винаги нарушава обещанията и не спазва поетите ангажименти. Това говори за несериозност и емоционална незрялост. Може ли да се разчита на такъв човек? Ами ако имате деца? Ако не спазва думата си, това е сериозен проблем, защото не може ли да се ангажира за малките неща, свързани с теб, как би могъл да изпълнява големите ангажименти, какъвто е бракът?

2. Той очевидно не те уважава. Малко неща могат да бъдат по-пагубни за отношенията от това. В една връзка няма място за неуважение. Ако партньорът ти те унижава и подценява, не зачита правата ти, мнението ти, желанията и нуждите ти, това определено не е добър знак и е време да се замислиш дали това е правилният човек за теб, дали ще можеш да създадеш семейство с такъв мъж.

3. Той ти причинява психическа и емоционална болка. Може би си мислиш, че само защото не те удря, не упражнява никакъв тормоз над теб. Това обаче не е вярно. Чувстваш ли се нещастна? Страхуваш ли се да изразиш на глас мислите си? Лъжеш ли умишлено понякога в името на добрия тон? Има някои видове болка, които надхвърлят чисто физическото. Винаги е опасно, когато си позволиш да се омъжиш за мъж, който ти причинява психическо и емоционално страдание.