Независима и своенравна, приятелката ви Водолей иска на всяка цена да изпъкне.  Ако сте представители на стремящата се към хармония зодия Везни,  жената Водолей сигурно ще ви се стори изморителна. Тя се бунтува срещу света, винаги има оригинални идеи и не се задоволява с общоприетото. Ето защо страстните зодии Овен, Близнаци, Скорпион и Стрелец ще бъдат очаровани от дружбата с нея.   

Ако страдате от любовна мъка, можете спокойно да поплачете на рамото на приятелката си Риби, защото тя умее да се поставя на мястото на другите. Отзивчива и състрадателна, жената Риби печели много приятели и понякога дори изглежда наивна. Най-добре се разбира с Козирозите, които чудесно я допълват със своята деловитост.

По природа Овенът е амбициозен и борбен. Представителките на тази зодия обичат приключенията и с тях никога няма да ви е скучно. Ако обаче и вие сте Овен или друга огнена зодия  (Лъв, Стрелец), може бързо да се изтощите. Когато се налага, слагайте спирачки на приятелката си - Овенът търпи критика. Има опасност чувствителните Риби да изпаднат изцяло под нейно влияние. Тогава трябва да се замислите дали приятелството ви има бъдеще.

С такава дружка сте улучили джакпота, защото Телците са верни приятели. Те са много чувствени и гребат от живота с пълни шепи. Ако планирате спа уикенд или луксозна вечеря, приятелката ви Телец винаги е на разположение. В случай че сте зодия Дева, тоест човек на дълга, спокойно се оставете да ви увлече нейната любов към удоволствията. А ако сте лоялен Рак или страстен Скорпион, заедно ще образувате страхотен екип!

Близнаците обичат разнообразието, в противен случай бързо се отегчават. Ако имате приятелка Близнак, изненадвайте я от време на време със спонтанни постъпки – така тя ще се привърже още повече към вас. Но не всеки го умее: организираната Дева например не харесва изненадите. За сметка на това креативният Водолей и екстровертният Лъв без проблем поддържат темпото на приятелката си Близнак.

Приятелството с жена Рак може да бъде изморително, защото тя е много емоционална и лесно се обижда. За сметка на това е най-преданата приятелка на света и винаги намира време за любимите си хора. Ако и вие сте Рак или чувствителни Риби, ще се допълвате идеално. Но ако сте представители на бунтовническия знак Водолей, стремящата се към хармония жена Рак ще ви се стори скучна.

Продължава ТУК.