От 15 до 26 декември 2023 г. - цели 12 дни, в сърцето на града, точно срещу часовника на пощата, ще ни очаква коледният базар "Капана 2023" - една истинска коледна приказка!

Ето какво казват за него организаторите му от "Капана Фест":

"Събираме се заедно, като едно голямо семейство, за да се потопим в магичната коледна атмосфера! Ще има безброй подаръци, усмивки и изненади, приготвени специално за всички вас от Дядо Коледа и неговите помощници!

В духа на коледния дух и както повелява нашата традиция, ще подкрепим няколко благотворителни каузи, за да зарадваме и подпомогнем тези, които се нуждаят най-много!

За настроение на душата и наслада за сетивата, подготвяме разнообразие от вкусна храна и ароматно греяно вино, които ще подкрепят коледните разходки с приятели и роднини!

Хубавата музика ще ни съпътства през цялото време, като ще създава уютна и топла атмосфера за срещи с приятели и запознанства с нови автори и занаятчии.

Коледната украса ще превърне Пловдив в истинска коледна приказка със своите светлини, украшения и красиви коледни дървета.

За малките и пораснали деца ще имаме специална изненада - възможността да се снимат със Снежанка и Дядо Коледа, както и да получат дългоочаквания коледен подарък от тях!

Заповядайте да създадем заедно едно незабравимо преживяване, една истинска коледна магия!

Всеки е добре дошъл, защото коледната красота и добротата са за всички нас, и за споделяне с любими хора!

Запазете датите и се присъединете с близките си на Коледен Базар "Капана 2023" в Пловдив! Ще бъде едно магично приключение, което ще стопли сърцата ви и няма да забравите!

Виждаме се там, Хо, хо, Хо.

С уважение, Екипът на "Базар Капана"

Начален час - 11:00 ч. Вход свободен.

Къде? Гр. Пловдив, мостът над ул. Гладстон - до заведение ''Пощата''.

Запитване за участие  в Коледен Базар ‘‘Капана‘‘ може да изпратите до имейл: bazar@kapanafest.bg.


За повече информация: Facebook страница; Facebook събитие; Instagram; Снимки