Ако искате да бъдете секс бог и да въздействате по-силно на жените при запознанство, вслушайте се в съветите на науката. В края на краищата по тази тема всяка година се публикуват все нови и нови проучвания на реномирани институти. Господата трябва единствено да могат да четат, за да се превърнат в „граната в леглото“ . Подбрали сме за вас извадки от най-новите изследвания, както и най-удачните секс съвети.

Бира и ядки за превъзходно качество на спермата

Жизнеспособната сперма е много важна, защото все пак искате да подарите на този свят и наследници. Досега се смяташе, че спиртът има отрицателно въздействие върху качеството й. Но италиански учени са разпитали 323 мъже за пияческите им навици и изследвали качеството на спермата им. Резултатът от проучването се оказал истинска мечта: умерената (!) консумация на алкохол явно се отразявала добре върху способността за създаване на потомство. И може би с малко ядки за мезе?  Ако изяждате по 60 грама на ден, спермата ви ще бъде подвижна, здрава и жизнеспособна. Учените са установили и това в друго проучване върху 119 здрави мъже на възраст от 18 до 35 години. При това сперматозоидите на групата с ядките (не е виц) дори проявили по-малко недостатъци откъм генетичния материал. Ето защо наздраве и купонясвайте!

Никаква виагра повече благодарение на средиземноморската диета

Във вашите ръце е да увеличите и потентността си. Учени от Атинския университет са открили, че с т-нар. „средиземноморска диета“ мъжът може да запази половата си мощ до късна възраст. Според учените този хранителен режим дори понижава риска от импотентност с 40 на сто. За целта седмичното ви меню трябва да включва девет супени лъжици зехтин, 13 порции зеленчуци, шест порции плодове, три порции риба и две порции бобови. Изследването отчита най-вече положителния ефект на зехтина върху кръвоносните съдове и нивото на тестостерона – естествен афродизиак.

Със следните секс съвети ще станете цар на срещите

Според едно проучване най-атрактивна за жените е професията маркетингов мениджър. Разбира се, не всеки може да бъде мениджър, но ако заемате ръководна позиция, това ще ви изстреля далеч напред в очите на женското население. Така поне твърди изследването. Освен това жените намират мъжете с творчески професии за по-привлекателни. Ако нямате нищо общо с творчеството, поне се опитайте да си придадете такъм вид. Например като облечете пуловер с поло яка, сложите очила с рогови рамки и си пуснете брадичка. Може би тогава ще имате повече късмет…

Ценни съвети

1. Преди да си чукнете първа среща, си пуснете брада. Модата на брадите е трайна, а за всички брадатковци, впускащи се във флирт, най-важното доказателство за успех е изследването на австралийската психоложка Барнаби Дж. Диксън. Според него мъжете с брада и мустаци имат особено въздействие върху жените и минават за най-верните дългосрочни партньори. А който търси приключение за една нощ, ще пожъне най-голям успех с десетдневна брадичка.

2. Водете със себе си куче на срещата. Ако нямате, вземете назаем. Различни експерименти са доказали, че кучетата правят човешкия си придружител не само по-интересен, но го карат да изглежда и по-надежден и отговорен. Може да заемете куче от приюта за животни – така хем ще му създадете малко разнообразие, хем дамата, с която имате среща, ще изпадне във възторг.

3. Ако имате белег, ще спечелите още точки. Но моля, не се самонаранявайте! Ако обаче вече имате някакъв белег на лицето си, не се старайте да го прикривате, а се гордейте с него! Защото според едно британско проучване мъжете с белег са особено възбуждащи и интересни в женските очи. Най-вече когато се отнася за еднодневка.

Какво искат жените в леглото

Жените искат по-дълга предварителна игра и – внимание! – изпробването на нови секс пози. Ето удобен момент да заимствате от Кама Сутра. Освен това според едно изследване жените по принцип искат повече (!) секс и с удоволствие се оставят да бъдат задоволявани и орално. Затова: бъдете креативни и предлагайте по-често на любимата си нещо ново.

Така със сигурност ще я доведете до оргазъм

На жените не им е лесно: според статистиката само 65 процента от хетеросексуалните дами получават оргазъм и по този начин заемат последно място по задоволяване от демографските групи. Но науката и тук се притича на помощ: учени от института „Кинси“, Индиана, са разработили начин за надеждна стимулация на дамите въз основа на експеримент, проведен с 52 000 участнички на възраст между 18 и 64 години. Резултатът: ако три прости стъпки се съчетаят правилно, успехът е 100 процента гарантиран. Става дума за комбинацията от страстни целувки, орален секс и стимулиране с ръка. Разбира се, това не е откритието на века, но съвпада с желанията и потребностите на жените в леглото. Според допитването обаче цели 30 процента от мъжете вярват, че нормалният секс е най-сигурният начин за довеждане на жената до оргазъм. „Това е много тъжно, като имаме предвид, че не би могло да е по-погрешно“, твърди съавторката на проучването Елизабет Лойд.

Обобщение

И така, зехтинът, ядките и бирата се грижат за първокачествена сперма. При среща за запознанство най-голям шанс имате с куче, брада и професия на мениджър. При всички случаи е желателен повече секс. Ако се целувате страстно, задоволявате партньорката си орално и изпробвате нови пози, начаса ще се превърнете в секс бог. Така поне твърдят учените – а те трябва да знаят по-добре, нали? Предлагаме ви да се уверите в техните заключения от собствен опит. Успех!