Най-големият грях или фатална грешка на жената при секс безспорно е престореният оргазъм. Той не е от полза нито за вас, нито за партньора ви. Но който си мисли, че жените нямат други грехове в секса, дълбоко се заблуждава.

Фалшив свян: една не си харесва дупето, друга се чувства неудобно заради голямата бенка или целулита си. Ако по време на секс непрекъснато мислите за проблемните си зони, нито вие, нито партньорът ви ще изпитате удоволствие от близостта. Отпуснете се и бъдете самоуверени, защото в такъв момент мъжете по правило не обръщат внимание на мнимите проблемни области на партньорката си.

Бурни изблици на чувства: сексът може хубавичко да разбърка хормоните и емоциите. Тогава жената често сама не знае какво да мисли или чувства. Невъздържаният смях насред акта или плачът след него са изключително неуместни и пораждат редица недоразумения.

Не е само мъжка работа: прелюдията към най-приятното „странично занимание“ не е задължение само на мъжа. Като жена не бива да очаквате винаги да бъдете прелъстена от партньора си в точния момент. Поемете веднъж и вие инициативата. Например може да го изненадате със секси бельо или с вечеря на свещи за двама в спалнята.

Мълчанието на агнетата: както вече стана ясно, бурният смях или плачът по време на секс са противопоказни. Но страстното пъшкане или дълбоките въздишки се възприемат добре в мъжкия свят. Партньорът ще ви бъде признателен, ако вижда и чува, че ви харесва.