Изневярата отдавна не е запазена марка на силния пол. Все повече жени са склонни да изневерят на половинката си и дори да изоставят семейството си. Какво става? Нека погледнем към възможните причини, които изтъкват изследователите.

Еднообразие

Скуката, еднообразието са естествени убийци на любовта. Щастието в семейните отношения се крепи до голяма степен на разнообразието. Всяка семейна двойка има своята рутина, утъпкани пътеки, по които се движи, но е хубаво да преоткривате света заедно всеки път, когато можете. Пътувайте, създавайте си нови спомени, споделяйте емоции.

Еднообразието в сексуалния живот

Сексът се променя с годините така, както и вашите взаимоотношения, както и самите вие. Това е неизбежно. Не е задължително обаче промените да са в отрицателен смисъл. И тук е важно да полагате усилие, да отделяте време, за да се изненадвате взаимно.

Голяма част от жените изневеряват, защото търсят адреналин, нещо, което да раздвижи кръвта им. Някои предпочитат по-млади мъже, защото се страхуват, че остаряват и вече не са така привлекателни.

Жената трябва да се чувства желана и красива. Излишно е да казваме, че липсата на сексуални отношения пък би могло да тласне жената директно в прегръдките на друг мъж.

Пренебрежение

Почувства ли се пренебрегната, жената може да бъде опасна. Ако половинката й предпочита да прекарва вечер след вечер на чашка с мъжка компания, да играе билярд, футбол или друго, да знаете, че това няма да доведе до нищо добро. Всеки се нуждае от своето лично време, но то не бива да бъде за сметка на вашия общ живот.