Краят на една голяма любов често се проточва във времето и понякога отнема години, докато намерите сили да я прекратите. Човек никога не е готов за такова тежко решение – дали от носталгия по красивото минало, в името на децата, от страх да не остане сам или защото просто не иска да наруши вече създадените навици. Но любовта отдавна я няма и може би е време да се гледа напред. Ето кои ясни сигнали ще ви подскажат, че може би нещо в отношенията ви не върви и е нужна промяна. Преди да сложите окончателно край, все пак опитайте да рестартирате връзката, особено ако държите точно на този човек. Може и да се получи.

Той обича футбол, тя релаксира с шопинг

Нормално е всеки да има своите хобита и страсти, които да запълват свободното му време. Проблем има, когато те запълват цялото свободно време и разделят двамата, без да им позволят да открият и една обща точка. Това може да създаде истинска стена между мъжа и жената в дългосрочен план.

В едно легло, но разделени

Не е добре, ако вечер си лягате разделени в общото легло. Ако всеки се обръща на различна страна, не си разменяте целувка и не си казвате „Лека нощ“, явно вече сте се отдалечили в емоционален план и не сте на една вълна отдавна.

Дребни битови скандали

Карате се за такива дребни неща като това как точно е поставена тоалетната хартия, колко пълна е чашата с вода, защо свети в коридора и т.н. И се чувствате все по-разочаровани от партньора. От тази ситуация има изход. Може да поговорите и да си изясните спокойно защо и кое точно ви дразни, след което да опитате да преодолеете този проблем.

Предпочитате да излизате с приятели

След цял ден на работа, той или тя не бърза да се прибере у дома, а предпочита да излезе с приятели. Това определено е сигнал, че сте се отчуждили сериозно. Ако е само моментно настроение и не се повтори повече, няма място за притеснения. Когато обаче се случва постоянно, по-добре не се преструвайте повече на семейство.

Сексът остава все за утре

Липсата на интимност се смята за един от основните знаци за криза в любовта. В началото вероятно не сте имали търпение да останете насаме, а сега си намирате хиляди оправдания, за да избегнете секса. Всъщност щастливите двойки успяват да поддържат страстта и романтиката живи години наред и въпреки всички свои ангажименти и умора.

Продължава на страницата на Новите родители