54-годишната Джулия Робъртс украси корицата на френското издание на списание Elle и даде онлайн интервю за изданието, озаглавено "Влюбена от 20 години. Възможно е!" .

В него тя отговори на въпроси за бъдещите си творчески планове, разказа за децата им с оператора Дани Модер – близнаците Хейзъл и Финиас, които този година навършиха 17, и за по-малкия – 14-годишния Хенри. 

Робъртс припомни, че постепенно животът в киното се връща към предишните темпове, макар че още се налага да се носят маски, за да се предпазват от вируса,

да правят тест всеки ден,

а част от срещите отново са по Zoom, защото пандемията не е приключила. „Работата обаче продължава, което е крачка напред в добрата посока“, каза тя и обеща скоро да я гледаме в романтична комедия с Джордж Клуни "Билет за рая"

На въпрос на къде са се ориентирали децата – близнаците, а и по-малкият им син, тя каза, че всъщност догодина предстоят важните зрелостни изпити, но те все още не са определили какво точно искат да учат. Най-вероятно ще се насочат към творчески професии.

„Хейзъл е добра музикантка, момчетата Финиас и Херни Даниел са артисти по душа и се увличат по фотографията. Но няма да стават артисти като мен“, уточни тя.

На корицата на „Elle“ ,холивудската актриса позира в блейзър на Louis Vuitton и бижута Chopard.

Фотограф на фотосесията е Алекси Любомирски, който стана известен със сватбените портрети на принц Хари и Меган Маркъл, а стилист - Селия Азулау, която преди това работи с Ирина Шейк и Джиджи Хадид,

Източник: Новите родители