Дейвид Кинг, директор на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните признаци, че съпругът изневерява. Според него жените, които се обръщат към услугите на частни детективи, са прави в 80% от случаите. Това е така, защото те забелязват подробности, които убягват от вниманието на съпрузите. Ето някои от най-издайническите знаци.

Знак №1

Първият и най-забележителен знак е, когато съпругът или приятелят ви започне да се грижи за себе си много повече, отколкото преди: нов парфюм, нова прическа, нов стил на обличане. Ако същевременно усещате, че не иска да прекарва много време с вас, тогава е твърде вероятно да ви изневерява.

Знак №2

Ако внезапно зададе пароли на всичките си устройства и започне да ги крие от вас, това е обезпокоителен знак. Е, разбира се, ако безцеремонно се ровите във файловете, обажданията и социалните му профили, това може да е логична стъпка – всеки има нужда от лично пространство. Ако обаче връзката ви е била изпълнена с доверие и промяната се случи без основателна причина, може да предположите, че крие нещо от вас.  

Знак №3

Следващото характерно поведение на човека, който изневерява, е гняв и агресия. Всеки път, когато телефонът му звъни, той става и излиза от стаята, за да говори. Всеки въпрос, който задавате, дори и най-простият, може да доведе до скандал.

Изглежда, сякаш непрестанно търси причина за конфликт. И след като ситуацията ескалира, излиза навън „за да си поеме въздух“. Всъщност, в тази ситуация мъжът се опитва да спре да се чувства виновен. Опитва се да оправдае действията си, като обвинява вас.

Знак №4

Последният признак на неверния мъж, е може би най-очевидният – все по-често излиза без вас. Ако някога непрекъснато ви е канил да излизате по заведения, да се виждате с приятели или да прекарвате почивните дни извън града, а сега непрекъснато е зает, това е тревожен сигнал.

Същото важи и за ситуации, при които по-рано е обичал да си остава вкъщи, а сега има всякакви неотложни ангажименти. Възможно е да е намерил нов човек.

Най-важното, което трябва да запомните:

Сам по себе си всеки от тези знаци може да не означава нищо. Ако обаче забележите няколко, не бива да ги пренебрегвате.

Какво още според вас може да се добави към списъка?

Източник: Bright Side