Дейвид Кинг, директор на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните признаци, че съпругът изневерява. Според него жените, които се обръщат към услугите на частни детективи, са прави в 80% от случаите. Това е така, защото те забелязват подробности, които убягват от вниманието на съпрузите. Ето някои от най-издайническите знаци.

Знак №1

Първият и най-забележителен знак е, когато съпругът или приятелят ви започне да се грижи за себе си много повече, отколкото преди: нов парфюм, нова прическа, нов стил на обличане. Ако същевременно усещате, че не иска да прекарва много време с вас, тогава е твърде вероятно да ви изневерява.

Знак №2

Ако внезапно зададе пароли на всичките си устройства и започне да ги крие от вас, това е обезпокоителен знак. Е, разбира се, ако безцеремонно се ровите във файловете, обажданията и социалните му профили, това може да е логична стъпка – всеки има нужда от лично пространство. Ако обаче връзката ви е била изпълнена с доверие и промяната се случи без основателна причина, може да предположите, че крие нещо от вас.  

Знак №3

Следващото характерно поведение на човека, който изневерява, е гняв и агресия. Всеки път, когато телефонът му звъни, той става и излиза от стаята, за да говори. Всеки въпрос, който задавате, дори и най-простият, може да доведе до скандал.