Преминавате през труден период в живота си? Постоянно попадате на неправилните хора? Не се притеснявайте! Истината е, че просто не можете да повлияете на това кога ще се появи единственият човек, с когото ви е писано да живеете до края на живота си, или онзи, който ще ви помогне да тръгнете по съвсем нов път.

Не можете да повлияете на това - но то ще се случи. Точно тогава, когато трябва.

Така че защо се случва точно сега и точно на вас?

1. Вие го заслужавате.

Може би сте си поставили твърда цел да станете по-добри в духовно отношение и радикално сте променили начина си на мислене. Може би това е довело до много по-ясно разбиране на смисъла на Вселената, вашето място в нея и силата на Вселенската енергия.

Може би сте успели да направите положителна промяна в нечий живот (дори и да не сте я забелязали). Навлизането в зоната на положителната енергия никога не остава незабелязано от Вселената.

"Правилният човек" в живота ви може да се окаже наградата, която заслужавате.

2. Без да осъзнавате, сте се обърнали за помощ към Вселената.

Когато ни е трудно, подсъзнанието ни често дава сигнал за помощ. Те обикновено са много силни, защото са предизвикани от мощни негативни емоции - например скръб, чувство за загуба, болка, депресия или тревожност.

Когато душата ви страда и изпитва болка, болковите импулси, които тя излъчва, отиват направо във външния свят и се свързват с неговата енергия. Повярвайте ми, Вселената със сигурност ще се вслуша в тези сигнали и скоро в живота ви ще се появи този или тази, които ще могат да ви помогнат.

3. Имате добра (или лоша) карма.

Никой на този свят не е съвършен и вие в никакъв случай не сте изключение. Животът е торба, пълна с изненади, както добри, така и лоши.

В нея има всякакви възможности - възможности да сгрешите, да научите нови неща и много други. Те винаги са налице.

Възможно е в живота ви да има хора, които са готови да ви възнаградят за добри постъпки или да ви посочат лошите, за да ви помогнат да станете по-добър човек.

4. Нуждаете се от възможности за израстване.

Тъпчете на едно и също място? Е, случва се. Но не се отчайвайте, помощта е на път! Когато Вселената усети, че някои от нейните деца не реализират пълния си потенциал, тя със сигурност ще измисли нещо, за да ви срещне с някого, който може да ви помогне.

Това може да е всеки - потенциален партньор, нов приятел, ментор, учител или просто човек, който ви вдъхновява. Тези хора със сигурност ще ви тласнат към зоната на вашето духовно и умствено израстване.

5. Нуждаете се от помощ при поставянето на граници.

Понякога се случва така, че хората, които Вселената насочва към живота ви, го преобръщат с главата надолу. Те идват, за да ви помогнат да излезете от зоната си на комфорт и да поставите нови граници за себе си. Граници, които определят с какво сте готови да се примирите в живота си и в кого сте готови да се превърнете.

6. Имате нужда от време, за да се излекувате.

Всички имаме моменти в живота си, които изсмукват силите, енергията и желанието ни за живот. Моменти, изпълнени с болка и страдание. Това се случва на всеки, който не е лишен от емоции. И... Вселената винаги е готова да ви подкрепи в трудните моменти. Не се страхувайте - в живота ви със сигурност ще има хора, които ще ви се притекат на помощ и ще помогнат на душата ви да се излекува.

Тези, които идват в живота ви, направлявани от самата Вселена, внасят незабавни промени в него. Те променят самата жизнена енергия около вас. Тяхната поява в живота ви съвсем не е случайна. Светлината им е привлечена от онази, излъчвана от душата ви. Връзката между вас и тези хора е установена на духовно ниво. Но за да получите този безценен дар, трябва да сте готови да се доверите на Вселената.

Вярвайте в благоразположението на Вселенската енергия с цялото си сърце, ум и душа. И в момента, в който приемете тази благосклонност, ще започнете да усещате промяната. Още в момента, в който решите да промените начина, по който гледате на света, ще привлечете правилната енергия в живота си. А заедно с правилната енергия в живота ви ще дойдат и правилните хора.

Източник: cluber.com.ua