Много хора искрено вярват, че някъде там, в този необятен свят, има един-единствен специален човек, избран от съдбата, който е предопределен да стане наш партньор.

И макар да звучи като детска приказка, може би има доза истина, че съществува някой, който ни е отреден.

Духовните водачи понякога наричат такова съдбовно партньорство космически бракове. Те вярват, че всеки от нас наистина има сродна душа, с която рано или късно е предопределено да бъдем заедно.

Дори и да е вярно, това не означава, че всички ние със сигурност ще срещнем сродните си души в близко бъдеще и изобщо в този живот.

Както вярват последователите на някои духовни учения, за да привлечете сродни души в живота си, трябва да следвате определени космически правила.

И те не грешат в това - ако се опитате да се превърнете в най-добрата версия на себе си и следвате правилата, които ви помагат да станете по-мили и мъдри, ще започнете да привличате в живота си хора, които са по-подходящи от другите. Знае ли човек, може би сред тях наистина ще е единственият човек, с когото ви е писано да изживеете остатъка от живота си?

1. Вашата сродна душа вече е избрана от Вселената.

Сродната ви душа и всички други хора, които срещате по време на житейския си път, са част от великия план, който Вселената е заложила за вас.

Не е нужно да се чудите дали имате сродна душа или как да я намерите. Ако ви е писано да я срещнете в този живот, това ще се случи в точното време и на точното място. Единственото, което трябва да направите, е да се опитате да бъдете готови за тази среща.

А за да сте готови за нея, единственото, е нужно просто да бъдете себе си и да излъчвате своята уникална светлина, така че да ви видят отдалеч.

Сродната ви душа инстинктивно знае какъв трябва да бъдете и никога няма да ви разпознае, ако се преструвате на някой друг.

2. Вие ще почувствате правилния път.

Най-добрият начин да откриете сродната си душа е да се доверите на гласа на сърцето си.

Когато сродната ви душа е близо или, да речем, е на път да влезе в живота ви, сърцето и душата ви ще ви кажат това - а знаците, които ще ви дадат, варират от почти незабележими до съвсем очевидни.

Търсете следните неща:

  • Необяснено желание да бъдете някъде;
  • Вълнение;
  • Чувството, че те на правилното място;
  • Нуждата да търсите определено място или събитие;
  • Странното чувство, че познавате някого, когото не сте срещали досег;
  • Усещане за лекота и свобода, след като сте взели правилното решение.

Когато престанем да обръщаме внимание на гласа на сърцето, често се отдаваме на хора, които не са предназначени за нас.

Когато отношенията ви с привидно добър човек започнат да се развалят, не мислете, че съдбата ви наказва за нещо - тя просто ви подсказва, че имате нужда от друг.

3. Трябва да сте верни на себе си и на собствените си убеждения.

Космическият брак е най-висшето въплъщение на любовта. Тъй като този човек ви е предопределен от съдбата, съюзът с него със сигурност ще ви донесе блаженство, щастие и усещане за невероятно единство.

Съдбата ви е предопределила да влезете в този съюз, защото трябва да направите нещо за Вселената, което можете да направите само вие двамата. Заедно.

И тъй като за да направите това, първо трябва да опознаете себе си и да намерите вътрешен мир, можете да се срещнете едва след като това се случи - и тогава ще бъдете по-добре заедно, отколкото някога бихте могли да бъдете поотделно.

Вие изобщо не сте "половинки от едно цяло" - не, вие сте цялостни и хармонични личности сами по себе си и се допълвате взаимно!

4. Поучете се от неуспешните си връзки.

Вместо да се чудите защо Вселената изпълва живота ви с неуспешни връзки с други хора, опитайте се да погледнете на това малко по-различно и вместо да проклинате съдбата, помислете какви житейски уроци можете да научите от тези връзки.

Напълно възможно е именно тези житейски уроци да ви помогнат да придобиете емоционалната устойчивост и мъдрост, от които се нуждаете, за да срещнете един ден сродната си душа.

Като научите всичко, което можете, от провалените си връзки, вие придобивате истинска независимост и по този начин повишавате честотата на вибрациите на душата си. А душата, която вибрира на по-висока честота, е много по-лесно да бъде усетена от разстояние.

Всеки един от тези житейски уроци ви помага да се приближите малко повече до сродната си душа.

5. Бъдете търпеливи.

От всички хора на планетата само един е отреден на вас. И ако наистина вярвате в това, бъдете търпеливи.

Романтичните връзки не са нещо, в което трябва да се впускате насила, и определено не с първия човек, когото видите. Дори да нямате късмета да намерите сродна душа, една връзка все пак трябва да бъде стъпка към взаимно израстване и развитие.

Не трябва да влизате във връзка само за да избегнете самотата.

Ако наистина искате да намерите сродна душа, доверете се на гласа на сърцето си.

Не се увличайте по момента. Доверете се на плана на Вселената и тогава ще се окажете с правилния човек в правилното време и на правилното място.

Източник: cluber.com.ua