Ето как да изтрием изпратено съобщение в Messenger за всички участници в чата

06 октомври 2019 г., 08:47
3918

AlexandraPopova / Shutterstock.com

През пролета на тази година Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger – при това за всички участници в чата.

Като обикновен потребител вие можете да „изтриете“ съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас)  и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.

Има обаче две уловки – можете да го изтриете за всички в рамките на 10 минути от изпращането. Това означава, че все пак ако сте написали съобщение на грешния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази грешка за някакъв период от време. Освен това човекът отсреща ще види, че сте изтрили някакъв текст.

За съжаление обаче все още не разполагаме с възможността да редактираме изпратените си съобщения.

Ключови думи:
Коментари