Идва времето на ваканциите и пътешествията, затова искаме да ви представим няколко малки, но гениални хитринки, които ще направят пътуването ви по-комфортно. Във видеото по-долу познатият на много от вас влогър DaveHax ще ви запознае със своя списък от тайни, които всеки пътник ще се радва да научи.

Например:

Използвайте шапката за баня, за да приберете обувките в куфара. Може да сложите и по пакетче чай в тях, за да не миришат лошо.

Суичърите с качулка се оказват много полезни за път, защото служат като защитна опаковка за лаптоп или удобна възглавница. Сгъването е по-компактно, когато приберете всичко в качулката.

Ако ще спите само една нощ на друго място, може да си съберете нещата съвсем компактно, като ги навиете едно в друго, както ще видите по-нататък във видеото.

Можете да използвате слънчевите си очила като удобна поставка, за да гледате нещо на телефона си. Ако нямате маса, можете да закачите телефона в подходяща прозрачна торбичка, с дупка за слушалките.

Можете да снимате номера на стаята си с телефона, в случай че забравите къде сте се настанили.

Ако батерията ви пада и нямате достатъчно време да заредите, включете телефона на самолетен режим.

Ако искате да имате скрити пари на удобно място, сложете ги в празен патрон от балсам за устни.

Видеото завършва с кратка реклама за неговия спонсор. Спокойно можем да я пропуснем, след като научихме толкова полезни неща.