Компанията на някои хора ни е приятна, защото винаги можем да разчитаме на тях и да се забавляваме заедно. Може би това има връзка с тяхната зодия? Ето кои знаци са най-верните и надеждни приятели! 

Рак

Раците минават за много лоялни. Приятелствата са важни за тях и те постоянно ги подхранват. Освен това Раците полагат трогателни грижи за любимите си хора. Който гостува на Рак, се чувства като крал, защото той е перфектен домакин и отгатва всяко желание на гостите си по устните. Чувствителните Раци са и идеални слушатели и страшно обичат да дават съвети, защото искат на хората около тях да им е добре.  Можем безусловно да се доверим на искреното им мнение.

Дева

На Девата също винаги може да се разчита. Тя е изключително надеждна и никога не би предала приятелите си. Когато се нуждаем от съвета й, неизменно е насреща. Девите винаги са готови да изслушат приятелите си и не крият честното си мнение по какъвто и да било въпрос. Понякога то може да ни нарани, но Девата го прави за наше добро. Определено добър приятел!

Лъв

Ако имаме приятел Лъв, нищо не може да ни уплаши. Лъвовете са верни и държат на нас. В трудни ситуации може да разчитате на Лъва – той винаги ще ви защити и ще се застъпи за вас. За Лъвовете приятелството е над всичко и те винаги са насреща, когато се нуждаем от тях. Освен това минават за много грижовни, включително към половинката си. Направо треперят над нея!

Козирог

Козирозите имат развито шесто чувство и веднага усещат, ако на техен близък не му е добре. Те са съпричастни към приятелите си и умеят да се поставят в положението им. Този знак се смята за отличен слушател и утешител. Освен това с Козирог до себе си винаги трябва да очаквате изненади. Козирогът си умира да изненадва другите. Дали с резервация за любимия ни ресторант или с някой мил спонтанен жест, с него никога не е скучно.  Когато се нуждаем от помощ, можем да разчитаме сто процента на Козирога.