Научете повече за себе си и отношението си към любовта с този интересен визуален тест.

Единственото нещо, което се иска от вас, е да разгледате горната илюстрация.

Кое видяхте първо?

Ето какво означава вашият отговор.

Жената

Ако първо сте видели жената, вие сте отдадени. Не се притеснявате да показвате емоциите си и не се страхувате да се влюбите лудо – ако се опарите, това ще бъде просто ценен опит, а не краят на света. Вие знаете, че е по-добре смело да се впуснете в нещо, вместо цял живот да треперите и да си останете нещастни, защото не сте опитали. Страхотно е, че сте толкова пламенни, но помнете, че не всички се движат с толкова бързо темпо в любовта.

Рапанчетата и мидите

Ако първо сте видели рапанчетатата или мидите, смелостта ви се крие в способността ви да се доверявате, което никак не е малко. Вие сте страдали вече, но сте твърдо решени миналия опит да не пречи на щастието ви, затова се доверявате напълно на хората. Ако ви предадат – толкова по-лошо за тях.

Бурната коса

Ако първо сте видели бурната коса, вие сте изключително откровени. Не се страхувате да разкривате слабостите си или да споделяте притесненията си. Много хора прекарват първите месеци (дори години) от една връзка в опити да прикрият най-нелицеприятните страни на характера си или пък по-странните си интереси, защото смятат, че другия ще ги отхвърли и няма да ги разбере. Но вие не се страхувате от това. Предпочитате да бъдете себе си изцяло, което е наистина впечатляващо, защото ще знаете, че наистина ви обичат такива, каквито сте. Ако обаче са ви наранявали твърде много, може би трябва да се запитате дали в някои моменти искате просто да бъдете себе си или искате да уплашите другия и да го отблъснете, защото се страхувате от близостта?

Корабите

Ако най-напред сте забелязали корабите, вие имате изключително завишени критерии, които никой не би могъл да покрие. Разбира се, важно е да знаете какво искате от живота и любовта, но е възможно да сте си направили списък с изисквания, които някой иначе подходящ за вас човек не би могъл да покрие на 100%. Да не говорим, че може да има други ценни качества, които сте пропуснали в списъка. Няма нищо лошо в това да искате семейство, блестяща кариера, партньор, който харесва същите неща, които и вие. Но колкото повече задълбавате в изисквания, толкова повече се откъсвате от истинската природа на любовта. 

Птиците

Ако първо сте видели птиците, вие сте уверени в себе си и изпитвате притеснение само в началото на връзката си, докато още не сте сигурни накъде отиват нещата. Когато обаче опознаете половинката си малко по-добре, безпокойството ви се уталожва. Като цяло вие сте човек, който не обича да драматизира излишно и гледате на живота с ведър поглед, но помнете, че не е задължително вашият партньор да е като вас. Ако той има някаква притеснения, не ги отхвърляйте с лека ръка, а се опитайте да го разбереш.

Медузата

Ако първо сте видели медузата, това означава, че страховете ви се появяват още в самото начало на връзката. Чувствате се много неспокойни, но половинката ви нищо не забелязва, защото вие много добре прикривате страховете си. Външно изглеждате силни и безгрижни, а всъщност се притеснявате да споделите за страховете си дори и на най-близките си хора, за да не изглеждате слаби. Каквото и да ви притеснява – вие потискате мисълта за него, но ако не се научите да споделяте страховете си, има риск да изгубите любимия си човек. Нормално е да сте несигурни в себе си и точният човек ще прояви разбиране.

Фарът

Ако първото нещо, което сте видели, е фарът, това означава, че в началото на връзката сте доста безгрижни и дори не приемате нещата съвсем сериозно. Това е така, защото ви е страх да се доверите истински, трябва ви време, за да прецените дали сте намерили човек, който заслужава вашето доверие. Въпреки че се държите така, сякаш не ви пука, дълбоко в себе си ревнувате половинката си от другите. Искате човекът да е само ваш и след като веднъж сте приели, че го обичате, ви е страх да не го загубите. Пмнете, че ще трябва да му имате доверие и да бъдете откровени за чувствата си.

Морското конче

Вие обичате да се носите по течението на любовта. Винаги следвате сърцето си, докато разумът остава на заден план. Вярвате повече на интуицията си, тъй като тя рядко ви е подвеждала. Обикнете ли някого, сте верни до самия край. Не се страхувате да допуснете отсрещния човек изцяло до себе си, което. Само по себе си това е чудесно качество, но внимавайте - ако попаднете на грешния човек, ще бъдете изключително наранени.