Колко често правиш секс? Повечето хора отговарят много различно на този въпрос.  Това, от една страна, се дължи на статуса на връзката им, а от друга – на нагона, повече или по-малко изразен у всеки.

Ето че и тук (отново) се намесват звездите. В края на краищата те ни влияят във всяка житейска ситуация. Според хороскопа най-вече следните 4 зодии често страдат от „главоболие“ или се нуждаят от дълги уговорки, докато ги вкараш между чаршафите. Тук ще разберете дали и вие не сте от тях.

Близнаци

Нека да сме наясно: Близнаците се наслаждават на секса, но просто в списъка им с приоритети той не заема едно от първите места. Като особено комуникативен и интелектуален знак, на Близнака му трябва повече време, докато „се затопли“: приятните забавни разговори го привеждат в нужното настроение.  Но един грешен ход е достатъчен, за да развали всичко.

Дева

Девите са известни със склонността си към експерименти в леглото. Стига да успееш да ги вкараш в него!  Като аналитичен знак, който обича да обмисля нещата, Девата не може лесно да изключи главата си. А както всички наем, умът е абсолютен страстоубиец в спалнята.

Везни

Вярно, че за Везните сексът е част от връзката, но не най-важната. Този знак държи много повече на емоционалната обвързаност и комуникацията. Скача между завивките само тогава, когато иска да покаже на другия любовта си. Но от чиста страст това рядко се случва. Оттам и изводът, че Везните не харесват особено секса. Но какво от това?

Водолей

Водолеите са мечтатели. Често са някъде другаде с мислите си, поради което не е лесно да изградиш връзка с тях. В секса също е нужно да ги докоснеш първо на душевно ниво, преди тялото да откликне. Както при Близнаците, за Водолея интелектуалното стимулиране е най-мощният възбудител.  Но като цяло половият акт играе второстепенна роля за него – той в никакъв случай не бива да се окаже пречка за други неща.