Представяме ви поредния интересен тест, в чийто център стои една оптическа илюзия.

Важното е случая е какво сте видели първо. 

Асоциацията, която мозъкът ви е направил, издава много за истинската същност на човека.

Пеперуда

Във всички големи световни култури пеперудата е символ на душата и безсмъртието. Народите от Югоизточна Азия боготворят пеперудите, защото се смята, че ако пеперуда долети у дома тя ще донесе щастие, защото символизира всичко най-хубаво в живота. 

Ако първото, което сте видели, е пеперуда, то вие сте безгрижни по душа. Обичате да общувате с хората около вас. Цените свободата си и се трудите усърдно, за да я запазите. Борите се неуморно, за да постигнете мечтите си.

Можете да подхванете разговор с всеки и за отрицателно време ще го накарате да се почувства комфортно във вашата компания.

Приятелите ви обичат да са край вас, тъй като сте душата на компанията. Винаги искате да пробвате нови неща, но понякога това може да ви навлече и съответните проблеми.

Две лица

Видели сте две лица? Във вас вероятно живеят две личности. От една страна, обичате да сте сред приятелите и семейството си, но от друга – често имате нужда да останете и насаме със себе си, да се занимавате с нещата, които обичате.

Откровени сте. Винаги казвате това, което мислите. Поради тази причина понякога някои хора ви възприемат за груби (особено тези, които виждат само едната ви страна). Често околните „предполагат“ различни работи за вас, които нямат нищо общо с действителността.

Нямате навика да разкривате емоционалното си състояние пред останалите, докато не се почувствате наистина комфортно в тяхната компания.

Две нарастващи луни

Смятат ви за затворен човек. Това, че често предпочитате да бъдете насаме, не значи, че нямате желание да общувате. Просто предпочитате собствената си компания.

И вие, подобно на луната, сияете със собствена светлина. Имате красив ум и богато въображение. В резултат на това в главата ви съществуват цели светове, създадени от вас самите, които често нямат нищо общо с реалния свят.

Способни сте да взимате правилните решения, тъй като сте изключително внимателни към обкръжаващата ви действителност. Умението ви да се вглеждате в дребните детайли и да четете между редовете ви дава ясна представа за това какво всъщност се случва.