Вкусът към храната говори много за нашия характер.

Човек разкрива от себе си и чрез вкуса си към сладкото. А какъв по-добър представител от шоколада? Шоколадът е много повече от обикновено лакомство. Шоколадът е страст, любов, романтика.

Изберете любимия си вкус шоколад и разберете какво значи любовта за вас, как обичате, склонни ли сте на изневяра и бихте ли простили изневяра.

1. Бял шоколад

Вашата любов е дръзка. Предпочитате предизвикателствата и неочакваните случки. Не се страхувате да рискувате. Често изненадвате дори себе си. Свикнали сте да чувате от приятелите си, че не си заслужава да рискувате, но вашата интуиция рядко ви е подвеждала. Вие сте от хората, които смятат, че не съществува само една сродна душа за всеки. Склонни сте да сменяте партньора си, докато намерите най-подходящия, почти идеален. Не вярвате в единствената любов, нито сте склонни да останете с някого чрез компромиси. Бихте простили изневярата, ако прецените, че си заслужава и връзката има бъдеще.

2. Млечен шоколад

Вашата любов е сладка. Вие сте нежна и романтична душа. Вярвате в истинската любов. Готови сте да правите компромиси в името на взаимната хармония и разбирателство, но без да уронвате достойнството си. Отстъпчиви сте, не сте конфликтна личност, затова с вас е лесно да се общува. Предразполагате хората да ви се доверят, очаквате същото и от тях, затова вярвате, че пълноценната връзка може да се гради само върху взаимното доверие. На вас може да се разчита. Нямате тайни от партньора си, споделяте всичко, в замяна искате същото. Не бихте простили изневяра.

3. Черен шоколад

Вашата любов е горчива. Костелив орех сте. Вашата любов е изстрадана. Толкова пъти са ви разочаровали, но не се отказвате да вярвате в любовта, защото знаете, че съществува. Трудно някой може да разбере истинската ви същност, защото сте интроверти и не показвате много от себе си. Трудно се доверявате. Партньорът ви трябва много да се потруди, за да спечели доверието ви. Случи ли се веднъж обаче, вярвате безрезервно. Мечтаете за голямо и стабилно семейство, в което всеки да заема своето място, да има своята роля и да съжителствате в хармония и сговор. Заслужавате своята голяма любов. Никога не бихте простили изневяра.

Цветелина Велчева