Разгледайте добре фигурите по-горе. Изберете онази, която най-много ви допада, и вижте как работи вашият ум.

1. Бистър и различен

В тази картина всеки ъгъл е различен, а крайният резултат е една сравнително семпла, но ясно изразена фигура. Ако сте избрали тази фигура, то вашият ум е бистър и различен.

Вие се ръководите от простичкото правило: има ли проблем, то той трябва да се реши. Освен това вярвате, че трябва да намерите първопричината за появата му (а не просто да го разрешите). Това прави вашият ум различен и уникален.

2. Взаимосвързан

Тази фигура е изключително комплексна - с множество преплитащи се елементи.

Ако сте избрали нея, то вие не сте човек, който се ръководи от външния вид. Смятате, че трябва да преценявате хората по техния характер и душевност, а не по начина, по който изглеждат. С лекота разбирате сложни проблеми.Прониквате в дълбочина в даден казус.

3. Дързък и прям

На пръв поглед тази фигура е семпла, но линиите в нея са изключително дръзки. Тя има своя собствена идентичност.

Вие се ръководите от едно-единствено правило – простота. Изключително дръзки и прями сте. Казвате всичко, което мислите. Не прикривате нищо. Не усложнявате ситуациите – независимо дали става дума за лични или професионални отношения.

4. Многопластов и комплексен

Красива, но многопластова фигура - досущ като вашия ум.

Ако сте избрали нея, то същите форми ви следват и във вашия живот. Той е многопластов. На пръв поглед изглеждате като най-обикновен човек, но всъщност не сте. Често оставате неразбрани за останалите. Отличавате се с най-различни качества – само едно просто не би могло да ви опише.

5. Ориентиран към решенията

В тази фигура няма скрити неща. Получавате това, което виждате.

Ако сте избрали нея, то вие вярвате в решенията. Не търсите първопричината за даден проблем, вие предпочитате директно да го решите. В това сте особено добри. Вашият ум работи непрестанно, за да открие отговорите на нещата, които ви тревожат.

6. Екстроверт

Една изключително креативна фигура, различна от предходните.

Вие сте екстроверт – казвате това, което мислите, нямате тайни от хората. Външната среда е от изключително значение за вас. Останалите хора оказват силно влияние върху вас - било то положително или отрицателно. Обичате да сте в големи и шумни компании.

7. Интроверт

Фигура, приличаща на пирамида – с много измерения.

Ако сте избрали нея, то вие сте интроверт. Не споделяте мислите си с околните. Обичате да създавате свои собствени светове и реалности. Често избягвате в тях, когато някой близък ви нарани. Отличавате се с дълбоко самопознание.

8. Креативен перфекционист

Вие сте изключително креативни. Всичко, което правите, трябва да е перфектно. Обичате да се захващате с нови начинания. Всички искат да бъдат като вас. Имате творчески ум. Не всеки може да ви разбере. Взимате правилните решения и околните ви ценят високо.