Морето олицетворява свободата и големия необятен свят. Когато сме на море, обикновено събираме миди и предпочитаме един вид пред друг. Дълбините на океана може да са свързани и с дълбочината на вашата душевност. Ето защо изборът, който ни подсказва шестото чувство, а оттам и подсъзнанието, може да е показателен за личността и характера на човек. Изберете една от трите миди и научете нещо за себе си.

Избрахте ли мида, водени единствено от интуицията си, без да мислите много-много? Тогава няма да ви мъчим повече и ще ви издадем какво говори за вас изборът ви.  

Мида № 1

Тази мида е като разтворена книга. Тя не е преграда към света и е отворена на всички страни. Изборът й означава, че сте гъвкави и бързо се нагаждате към нови познанства и нови ситуации. Ако животът ви поднесе лимони, вие приготвяте от тях лимонада и чакате, докато лошата фаза премине и светът отново се покаже откъм хубавата си страна.

Мида № 2

Ако сте избрали втората бяла мида, най-вероятно имате твърда черупка отвън, но мека същност. Чрез острите си ръбове тази мида държи на разстояние всички, които искат да й навредят. Вгледате ли се обаче във вътрешността на раковината, ще видите, че е гладка и нежна – като вас самите. Вие сте позитивни и добросърдечни, но умеете да се защитавате, така че да не наранят душата ви. 

Мида № 3

Тази мида е голяма и предоставя убежище и закрила на малки животни. Същевременно обаче позволява да се надникне във вътрешността й. Ако сте избрали нея, вие сте намерили своето място в живота. В мир сте със себе си и дори можете да си позволите да разгърнете душата си пред избрани хора и така да им покажете не само красивата си повърхност, но и онова, което криете под черупката.