Чувствата ни определят като хора. Понякога дори повече, отколкото бихме искали. Но ако се вярва на астролозите, всеки знак е способен да използва някоя от емоциите си като тайно оръжие.

Овен: гняв

Всеки, който го познава добре, знае, че Овенът може да пробива стени с главата си. Но малцина подозират, че използва точно това чувство като мощно оръжие. Защото в моментите на ярост мисли най-ясно и прави най-изненадващите открития.

Телец: нужда

Въпреки че външно изглежда силен, Телецът е вечният нуждаещ се: от семейство, от приятели, от сигурен и уютен дом,  от хармонична работна среда. Опирайки се на това свое качество, Телецът съумява най-добре да се погрижи за себе си и да получи онова, което иска от живота.

Близнаци: риск

Любопитните Близнаци непрекъснато търсят предизвикателства. Рисковете не само че не ги плашат, но дори ги подтикват към действия, защото малко повече адреналин не вреди. Близнаците се възползват от това свое качество, за да печелят възхищението на околните.

Рак: страх

Докато повечето знаци се стремят да прикриват страховете си, Раците ги използват съзнателно като оръжие. Да преодолеят страха си като Близнаците? Никакъв шанс! Ракът е  доволен, когато не се налага да изпълзява от черупката си, тоест да напуска зоната си на комфорт.

Лъв: гордост

Гордият Лъв е амбициозен и самоуверен. Тази здравословна самоувереност и осъзнаването на собствената му значимост е една от най-силните му страни. Въпреки царствените си жестове обаче, които дават да се разбере, че стои на върха на Творението, Лъвът е способен на задълбочен самоанализ.

Дева: гнусливост

Не минава ден без чистоплътната Дева да се погнуси от нещо. Макар на околните да им се струва преувеличено, Девите извличат голяма полза от това свое качество. Благодарение на острия си ум те успяват да подредят своя свят така, както на тях им е изгодно.

Везни: любовна мъка

Везните са влюбени в любовта. Колкото и патетично да звучи, това чувство им е най-присъщо. Опияняват се дори от любовната мъка – страстта е техният двигател. От всяко разочарование в любовен план Везните извличат както негативи, така и позитиви и печелят от това.