Жена, подремваща с отворена уста, се озова в болница за три дни, след като кучето на дъщеря ѝ се изходи в устата ѝ. Когато инцидентът се случва, Аманда Гомо и дъщеря ѝ се грижели за своята чихуахуа Бела, страдаща от стомашно-чревен дистрес.

„През следобеда си подремвах както обикновено с Бела, когато внезапно нещо пръсна в устата ми“, казва Гомо пред новинарската агенция SWNS. “Изтичах в банята, но синът ми си взимаше душ, тъй че имах време да направя една бърза снимка.“

„Беше отвратително и беснях с часове“, добавя тя. „Просто не можех да се отърва от вкуса в устата си.

Разбира се, това изживяване не е било особено приятно. Малцина биха искали да се събудят с кучешки изпражнения в устата си. Проблемите на Гомо обаче тепърва започват.

След като в продължение на няколко часа жената повръща почти непрестанно (и има диария), нейното семейство се обажда на бърза помощ. Парамедиците я посъветват да пие много течности, но симптомите ѝ – включително болезнени крампи по цялото тяло – продължават ад се влошават.

В края на краищата Гомо постъпва в болница, където я държат под наблюдение в продължение 3 дни, през които тя се бори с развитата инфекция (както и с острото обезводняване, причинено от повръщането и диарията).

Виновникът за инфекцията е идентифициран бързо. В края на краищата, когато куче с диария се изходи в устата ти и впоследствие и ти развиеш диария, не е необходимо да се обаждаш на д-р Хаус.

„При изписването ми връчиха документи, на които пише, че съм страдала от стомашно-чревна инфекция, причинена от куче, изходило се в устата ми“, казва тя пред SWNS. „Нещо, на което лекарите не бяха ставали свидетели до момента.“

Източник: IFLScience