Представяме ви 10 култови съвета, формулирани от журналистката Алла Боголепова, към жените над 35-годишна възраст. Нейният опит би могъл да бъде от полза на всяка жена.

1. Колкото и дълго и увлекателно да е празненството, направи всичко, което е по силите ти, за да се събудиш в собствената си спалня. 

2. Колебаеш се между бисквитка и ябълка? Избери чашата вода.

3. Ако часовникът показва полунощ, а ти трябва да си измиеш косата, да си направиш епилация и маникюр - винаги избирай съня. Защото краката можеш да ги скриеш, косата да загладиш с гел, а ноктите да покриеш с прозрачен лак, седейки в тролейбуса. Но никой и нищо не може да замаскира уморената ти смачканафизиономия и гадното настроение. Винаги избирай съня.

4. Пътешествай. Използвай за това всяка възможност. Новите впечатления са единствения начин да набереш опит, без да остаряваш.

5. Преди да оценяваш ситуацията, задай си въпроса "Това моя работа ли е?". След това си затвори устата и отивай да работиш.

6. Да пилееш време и емоции за неадекватен човек има смисъл само в случай, че си лекар (или психолог ), а той пациент, който ти плаща.

7. Между бурния роман и възможността да спечелиш (пари), винаги избирай второто.

8. В спора се ражда не истината, а мигрената. Навреме произнесеното "Да, както кажеш" ще ти спести време и нерви.

9. Няколко дена в самота работят по-добре от спа-салон.

10. Заради нито един мъж ни се струва да се мъчиш с неудобни обувки.