Харесвате някой мъж, дори се влюбвате в него. Отначало изглежда, че и той си пада по вас. Започвате да излизате заедно, откривате се все повече един пред друг, започвате да се увличате, дори правите планове за бъдещето. Нещата изглеждат сериозни.

И в този момент мъжът просто превключва на други обороти и просто дава заден.

Какво става?

Ако сте попадали в такава ситуация, знаете колко ужасно неприятно е.

Оттук нататък пред вас има два избора – да търсите обяснение, да се опитате да възстановите връзката, да търсите отново път един към друго. Или да го пуснете да си отиде, защото постъпката е обидна и показателна за това, че на подобен човек не може да се има доверие и занапред.

Сценарият е тъжен, но истината е, че ако се случи подобно нещо, просто сте длъжни да сложите край на такива отношения. Независимо каква е причината за постъпката – дали да изпитат любовта ви, или внезапна загуба на интерес, този човек със сигурност не заслужава повече вниманието ви.

Силната жена не разпитва, не търси обяснения, не се моли, не проси любов. Силната жена преглъща сълзите си и си тръгва, но взима със себе си достойнството си и разбитото си сърце, което трябва да излекува, за да може един ден да го подари на човек, който заслужава това.

Силната жена си тръгва веднага щом се почувства необичана и неоценена.

Тя осъзнава, че заслужава много повече, знае цената си и не се страхува да обича отново.