Днес ще ви представим някои добри пожелания за коледните празници. Надяваме се да ви харесат и бихме се радвали ако изберете някое за вашите коледни картички.

Желаем ви весели празници с много смях, спокойствие и здраве!

***

Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота. Нека здравето и късметът бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници!

И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които ви обичат!

Весела Коледа

***

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, хармония, здраве, добронамереност, с които да направи света по-добър и съвършен.

Весела Коледа!

***

Ако някоя вечер дебел, дългобрад старец влезе през прозореца и те открадне, не се притеснявай просто казах на дядо Коледа, че те искам за подарък!

Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

***

Весела Коледа - щастие, любов и късмет нека следват те навред и Витлеемската звезда нека те засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ те дари!

***

Казват,че Коледната нощ е тиха, казват, че е свята, но какво по-свято от това да я прекараме заедно и шумно! Пожелавам ти най-красивата иистинска Коледа!

***

Вярата прави всички неща възможни. Надеждата кара всички неща да работят. Любовта прави всички неща красиви. Нека тази Коледа има и от трите.

Весела Коледа!

***

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести, когато свещите трептят, а виното искри, в таз нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

***

От дом на дом и от сърце на сърце, от едно място на друго, топлината и радостта на Коледа, ни сближават.

***

Нека хубавите неща и ценните мигове на днешния ден се превърнат в златните спомени на утрешния. Желая ти много любов, радост и щастие.

Весела Коледа!