Тези забавни снимки, датиращи от периода между 1863 и 1868 г., са част от пропагандна кампания за въздържание в Австралия. Някои биха казали, че са леко преувеличени, но едва ли ще отречете, че сте виждали такова пиянство. (Дали са се променили пияниците от XIX век досега? Не, сега просто имат Twitter.)

Фотографът Пърси Пикъринг е бил назначен от местните власти в Нов Южен Уелс. Въпреки че е автор на множество снимки, останали в историята, той многократно е претърпявал банкрут - може би пиенето има пръст в това?

Източник: dangerousminds.net

Gallery
Първи стадий

Добре сте. Никой не може да познае. Вие сте човек, който си пийва в компания. Изтъчен. Зрял човек.

Gallery
Втори стадий

Сладкият стадий. Леко небрежен, но по чаровен начин. Забавни сте и част от задръжките ви падат, но въпреки всичко сте с ума си.

Gallery
Трети стадий

Наближавате точката, в която печалбата се губи. Изказвате спорни твърдения пред незаинтересована аудитория. Леко сте ядосани на някого по причини, които по-късно няма да помните. Чувствате нужда да сте брутално честни.

Gallery
Четвърти стадий

"Момчетаааа! Намерих тая хубава количкааа! Ш'си я нося вкъщи! Кой иска да помага да я носим вкъщи, а? Трябва миии!"

Gallery
Пети стадий

Тази част изобщо не я помните, но тогава мърморехте на приятелката си нещо като "остави ме сега да спя тука". Приятелите ви ще ви разкажат как са молили някое ченге да не ви вкарва в изтрезвителя, уверявайки, че ще ви заведат вкъщи. Успели са дори да ви докарат ръчната количка. Сутринта вече не я искате, но като знаете колко труд са хвърлили, не можете да я хвърлите. Дължите извинение на всички.