Близки, довереници, съучастници - има много начини да наречеш невероятните хора, които те придружават в пътешествието на живота. Днес е международният Ден на приятелството. По този повод  решихме да разберем какво означава то за тях и какво правят, за да го поддържат, пише А Plus.

Ето някои от отговорите:

"Да седите тихо, да разбирате всичко и да не правите абсолютно нищо. Да разбирате погледите, да схващате намеците и да се грижите един за друг."

"Приятелството е да можеш да си толкова луд, колкото си знаеш, и да не се притесняваш какво мислят приятелите ти за теб."

"Истинското приятелство за мен означава да не позволявате хиляди мили да ви разделят или да замъглят спомените ви. Най-добрата ми приятелка е страхотна, защото дори да живеем на различни континенти, тя винаги е насреща, когато имам нужда от нея."

"Означава безусловна любов. Означава Семейство. 21 години и още трудно може да се види дори началото на пътя, който сме изминали с тази невероятна жена."

"Най-внимателните, загрижени и красиви партньори в любов, престъпление и всичко между тях, правите живота ми още по-прекрасен от плюс - минус шести клас. ОБИЧАМ ВИ."

"Това, което истинското приятелство значи за мен е сте винаги насреща един за друг и се подкрепяте. Дори да се карате, винаги трябва да можете да се сдобрите и да изградите още по-силно приятелство."


Какво е истинското приятелство за вас? Споделете с вашите най-добри приятели.