Дългоочакваният момент най-после е настъпил! Лежите с новия си в леглото и предвкусвате удоволствието: ще правите секс за първи път. Сякаш това не е достатъчно вълнуващо, ами е възможно и първия път да се случат куп непредвидени неща, които, макар и комични, всъщност са съвършено нормални. Но спокойно, най-късно след третия път дори няма да ги забелязвате.

1. Интимни звуци

В разгара сте на пламенен секс и изведнъж се чуват смешни мляскащи звуци. Ах, колко неудобно, мислите си. Но няма място за притеснение. Това, което звучи като леко пръцкане, всъщност са само въздушни мехурчета, които излизат от влагалището.

2. Лош дъх или неприятни миризми

Деликатна тема, която обаче е актуална най-вече и тъкмо при секс. Независимо дали става дума за уханието на кожата или вкуса на целувката. По време на полов акт партньорите са толкова плътно един до (върху?) друг, че долавят и най-слабата миризма, която излъчва другият. Ако държат на хигиената, преди секс могат да си вземат заедно душ и да използват възможността за палава предварителна игра.

3. Хаотични целувки

Мнозина смятат, че целувките са по-интимни от секса. Но за съжаление страстните целувки при секс нерядко липсват. Още по-лошо: понякога двамата пристъпват толкова припряно към акта, че устните им не успяват да се срещнат. Колко неловко. Ето защо е добре да я карат по-бавно, така че още повече да се възбудят взаимно.

4. Нервност

Преди да започнете, устата ви е пресъхнала, сърцето ви бие бързо и сте плувнали в пот? Това също е нормално и вероятно всеки се чувства така първия път с нов партньор. Така че ако имате нужда от кратка пауза, за да се успокоите, просто му кажете. С времето постепенно ще узнаете какво най-много харесва и на двамата. Ще видите, че нервността ви ще изчезне от само себе си.

5. Секс физиономия

Някои кривят лице, все едно нещо ги боли, а други са ухилени до уши и гледат партньора право в очите. Всеки приема различно изражение преди началото на акта. Ако физиономията на партньора ви се стори странна, попитайте го всичко ли е наред. Отговори ли с да – просто продължете и се наслаждавайте.