Обичаме те. Имаме нужда от теб. Желаем те. Но какво точно търсим в една жена?

Едва ли ще ти го кажем гласно, не бихме го написали и едва ли ще си го сложим в профилите в социалните мрежи, а често не бихме го обсъждали и помежду си.

Да, повечето мъже нямат навика да говорят за желанията си. Но мога да ти кажа от личен опит, че повечето (а най-вероятно всички) мъже искат от теб следните неща:

1. Добрината ти

Светът може да е жесток и несправедлив. Работата ни е тежка, а колегите ни често са наши конкуренти. Постоянно сме подложени на сравнения от близките ни. Затова искаме по-малко осъдителни погледи и повече прошка и разбиране от жената до нас.

2. Щастието ти

Казвай ни, че си щастлива. Показвай ни го. Искаме да бъдем до теб, когато си щастлива. Разбира се, ще те подкрепим и в тежките моменти, но искаме и твоите щастливи моменти и да знаем, че за някои от тях сме отговорни ние. Твоето щастие е заразно.

3. Твоята признателност

Следващия път, когато направим нещо правилно, покажи ни, че го оценяваш. Кажи ни как се чувстваш, какво ти е харесало. Позволи ни да разберем, че си благодарна, че сме в живота ти и обичаш нашата компания.

4. Твоето одобрение

Не обичаме да си го признаваме, но често забелязваме, че сякаш не одобряваш какво правим, как се държим или въобще как живеем. Обаче в моментите, когато одобряваш решенията и постъпките ни, кажи ни го. Кажи ни, че си горда с нас.

5. Твоят допир

Имаме нужда от твоя допир, от милувките и целувките ти. Интимността е важна за нас, може би дори твърде важна. Когато ни докосват, ние се чувстваме обичани. Когато си щедра на ласки, това ни праща на седмото небе.

6. Твоята страст

Искаме да ни искаш, да ни желаеш, да ни казваш колко те привличаме. Изразявай страстта си.

7. Твоята сила и подкрепа

Имаме най-силна нужда от теб, когато сме изправени пред трудности. Може би няма да ти го кажем, но имаме нужда от твоята сила. Имаме нужда от някого, който ще ни даде баланс и подкрепа, който ще ни насърчи. Кажи ни, че ще бъдеш до нас, когато преминаваме през житейските препятствия. Може да не говорим за това, но бъди до нас, когато имаме нужда.