Днес в един магазин ми предлагат арома свещ, която веднага вдигала хормоните на щастието. Само дето продавачката не знае, че аз си имам най-вдигащия щастието аромат у дома и всеки път, когато навирам нос в косата на малкото си момиченце, си го вземам напълно безплатно...

Най-прекрасните неща в живота са безплатни! Защо ли? Защото няма как да им сложим цена; безплатните неща са безценни.

Докосване. Присъствие. Целувка. Любов. Слънце. Въздух. Живот.

Не карам скъпа кола. Живея в малък апартамент. Рядко ходя на почивка. Но съм истинска щастливка! Защото имам прекрасно семейство, защото съм влюбена, защото осъществявам мечтите си със страст, защото всяка сутрин се будя с усмивка, защото денят ми е пълен с богатството на изживените мигове...

Моят мъж ми предложи да се омъжа за него не с пръстен с диаманти, а с пръстен от мидички, който той направи специално за мен на морския бряг. И се венчахме точно там, под звездите, напълно безплатно. И не заменям този пръстен дори за килограм злато! Защото в живота има златни моменти, които могат да бъдат по–ценни от златните кюлчета.

Усмивка. Дума. Дъх. Приятелство. Майка. Ръка.

Най-пазената ми тайна за красота не са някакви специални процедури или мазила. Чувствам се красива, защото всяка вечер се оглеждам във влюбени любими очи.

Най–скъпото ядене, което някога са ми сервирали, не е било в някой изискан ресторант с гурме кухня. Най–скъпата храна, която съм вкусвала, е била храната, която любими ръце са сготвили специално за мен с любов.