И въпреки това ни обожават: тези неща никога не биха минали през ума на мъжете!

Има неща, които отличават жените и заради които мъжете им се възхищават: те могат едновременно да приказват и да вършат всякаква друга работа,  раждат деца и демонстрират организаторски способности. Но следните десет навика просто не се побират в главата на мъжа:

6. Вечер си лягат със смартфона

Хвърлянето на още един поглед преди сън е задължително: може би някоя приятелка има проблеми, които трябва да бъдат обсъдени във Вайбър? Или пък любимият е изпратил мило послание за лека нощ? Какво се е случило, след като за последно сте надникнали във Фейсбук, Туитър или Инстаграм? Съществува ли още вселената? Как не разбират тези мъже, че трябва непременно да го узнаете непосредствено преди лягане и след събуждане?

Опала: От научна гледна точка точно по тази причина смартфонът няма работа на нощното шкафче.

7. Одумват дори най-добрата си приятелка

Колкото и да я обичат и да споделят с нея всичките си грижи и проблеми – понякога дамите трябва „да изпуснат парата“ и по отношение на най-добрата си приятелка. Жените по принцип клюкарстват – това е в тяхната природа. Но то не е непременно нещо лошо, както гласи клишето, а показва, че проявяваш интерес към другите. Да говориш за някого е едно, а да говориш ПРОТИВ него – съвсем друго. Така че когато обсъжда с общи приятели своята най-добра приятелка, тя не го прави непременно със злоба.

8. Обичат да намъкват ризата или суичърта му

Жената облича с удоволствие дрехите на приятеля си. Те винаги са й големи и по тази причина извънредно удобни; освен това ухаят прелестно на любимия. Ако той й услужи със суичърта си в някой мързелив ден, тя може уютно да се сгуши в него. Ако пък го наметне на раменете й в прохладна лятна вечер, това е чудесен начин да й покаже, че двамата си принадлежат.

9. Вечно са недоволни от фигурата си

Ето това мъжете така и няма да проумеят. Техните тлъстинки са разпределени върху тялото по съвсем различен начин. А при жените не само коремът, но и краката и дупето трябва да изглеждат съблазнително. Но дори с тях всичко да е наред, със сигурност ръцете са тези, които им създават проблеми. И когато отслабват, не намалява обиколката на талията, където се е трупнало някое и друго излишно килце,  а или бюстът им се спаружва, или бузите им хлътват. Истински ужас!

Към първата част

Още за женските особености с хумор ТУК.