Обръщали ли сте някога внимание как се разхождате заедно? Например държите ли се за ръце, ходите ли прегърнати? Настъпи есента, а какво по-романтично от разходка с любимия в парка или в гората. Вашите малки ритуали издават много за това как се развиват любовните ви отношения.  

Държите ли се за ръце?

Не, благодаря. Какво? Нямате физически контакт по време на разходката? Добре, не е задължително. Може би го намирате за непрактично. Но има вероятност и между вас да съществува известна хладина. Защото очевидно взаимното ви привличане не е толкова силно, че да изпитвате желание да се докосвате, докато крачите един до друг.  

Винаги го правим. Работата е ясна – вие сте привързани един към друг и искате да го покажете на външния свят. Не решавате проблемите си всеки поотделно, а винаги заедно. По-точно ръка за ръка.  

Различно. Дланите ви ту залепват една за друга, ту се разделят. Това говори за гъвкавост в отношенията. Крачите през живота като двойка, но при това си оставате независими и самостоятелни личности. Винаги определяте наново съотношението между близост и дистанция.

Кой върви отдясно и кой отляво?

Винаги еднакво. Може би не ви е направило впечатление, но вие сте доста улегнала двойка, която се придържа към навиците си. Във връзката ви всеки изпълнява своята роля и знае точно какво трябва да прави. Може би и на масата за хранене винаги сядате по същия начин и дори в хотелската стая всеки ляга от своята страна на леглото. Да се обзаложим ли?

Винаги различно. Днес така, утре другояче – като цяло лежерно и без усложнения. Не робувате на излишни правила и принуди във връзката си. А и кому е нужно? Всичко върви чудесно така, както е. Реагирате спонтанно на проблемите и всеки път намирате решение.  

Целувате ли се на обществено място?

Не, изобщо. Стеснявате ли се, или може би просто не изпитвате потребност да демонстрирате любовта си публично? Така или иначе, вие сте супер екип! Знаете го и нямате нужда от одобрението на околните.

Постоянно, при това страстно. Спайдърмен и неговата Ем Джей има какво да научат от вас. Защото вие се целувате сутрин, обед и вечер. В дъжд, в пек, презглава и в движение. Вие просто сте луди един по друг и не можете да се наситите на близостта си. Искате целият свят да узнае за любовта ви!

От време на време. Понякога си разменяте по някоя целувка, но не защото искате да докажете нещо, а защото ви е приятно. Другите интимности оставяте за у дома. Просто ви е хубаво да се двамата заедно.

Къде е неговата ръка? Той винаги премята ръка през раменете ви – от желание да ви закриля, но и защото иска да покаже на всички, че неговата любима му принадлежи! Харесва ви да е плътно до вас, да ви дарява с любов и опора и да знаете, че винаги можете да разчитате на него.

Не, прекалено е неудобно. И двамата харесвате практичното. Когато се нуждаете от близост, предпочитате да поспрете и тогава да се прегърнете. Твърде сложно е да вървите прегърнати. Вашият девиз: У дома имаме достатъчно време да се гушкаме! 

Понякога ме прегръща. Не че имате нужда, но от време на време ви е приятно да обгръща покровителствено раменете ви с ръка. Така показвате на себе си и на външния свят, че сте страхотна двойка. И имате право: винаги сте насреща, когато се нуждаете един от друг!