Човешката сексуалност е сложна – също толкова многостранни са и нашите желания и фантазии, когато става въпрос за половия ни живот. Едно допитване показва, че има 11 неща, за които мъжете най-често фантазират по време на секс. Разбира се, най-важното е сексът да доставя удоволствие и на двамата и да обогатява връзката им. Въпреки това една или друга мъжка фантазия може да допадне и на жената, кой знае?

И така:

1. Секс в басейна, докато жената го язди – тази фантазия изглежда възбужда много господа. Всичко е мокро, чувството във водата е различно и отгоре на това получават разкошен масаж! Мечта за мнозина!

2. Да еякулира върху тялото й. Всеки мъж има собствени предпочитания, що се отнася до еякулацията. На мнозина им харесва да се „изпразват“ върху тялото на жената. Разбира се, за това е необходимо мъжът да получи предварителното съгласие на жената и да не прекрачва определени граници.

3. Игра с белезници. Дали ще използвате съответната секс играчка, или просто ще притиснете китките му към леглото: мъжете обичат да ги „обезоръжават“. Не е задължително той да е „безпомощният“ - жената също може да приеме подчинената роля и да го остави да я „прикове“.

4. Жената да гали пениса му. Не е нужно симулацията непременно да е с натиск. Понякога е достатъчно тя да обхване с ръка еректиралия или отпуснатия му пенис и лекичко да го гали и почесва. Ако го прави нежно и с любов и едновременно с това целува шията и ушите му, може истински да го подлуди. Милването на тестисите също го възбужда.

5. Жената да се опипва сама. Повечето мъже намират за секси, когато по време на секс жената  опипва било зърната на гърдите си, било интимната си зона.  Всяка форма на самозадоволяване по време на секс говори за право на самоопределение и наслада – мъжете обичат това.

6. Секс по време на спа. При спа процедурите сме отпуснати и разкриваме много гола плът. Дори само това възбужда повечето от нас. Който се поддаде на желанието и прави секс по време на или след процедурата, ще изживее истински фойерверк от емоции. За мъжете тази представа също е доста секси.