Позната история. По истински неудобни и деликатни теми не се допитваме до приятели и познати, а до търсачката на Гугъл. Това се отнася в еднаква степен и за жените, и за мъжете.  Силният пол също търси отговори на въпросите, които го интересуват, с Чичко Гугъл. Ето кои са десетте неща, които най-много интересуват мъжете. Подредили сме ги по честота отзад напред:

10-о място. Обикновено мъжете се преструват, че не вземат хороскопа си на сериозно, какво остава да го четат. Виж ти, Гугъл показва нещо различно. Изглежда мъжете намират хороскопа си също толкова вълнуващ, колкото и жените.

9-о място. Помощ срещу косопад. Не само жените се грижат всеотдайно за външността си. Господата също искат да изглеждат млади и атрактивни! Най-големият им страх е да не оплешивеят. Най-вече мъжете често страдат заради оредяващата с възрастта коса, макар да го признават крайно неохотно. Я да надникнем набързо в Гугъл, да видим какви средства срещу оплешивяване  се предлагат!

8-о място. Рецепти за яйца на очи. Хванахме ли ви? Разпространено клише е, че мъжете не умеят да се оправят в кухнята. Което за съжаление се потвърждава от това тяхно търсене:  който трябва да прочете в Гугъл как се пържат яйца, не е зле да научи оттам и някои други неща, свързани с готвенето. Все пак началото е поставено!

7-о място. Собственото си име. Навярно всеки от нас го е правил. В края на краищата всички сме любопитни какви резултати ще даде търсенето. Така ли е?

6-о място. Идеи за подарък на приятелката. Колко мило! Значи господата търсят вдъхновение за по-оригинален подарък от баналните цветя и бонбони. А колко по-лесно – и по-лично - би било просто да попитат жената до себе си! В краен случай най-добрата й приятелка.