Тайната е в средния пръст и показалеца, защото според изследователите те говорят най-много за характера на човек. Тестът по-долу обаче се отнася само за мъже, понеже дължината на въпросните два пръста отразява нивото на тестостерона. Има три типа – А, Б и В.

A. Средният пръст е по-дълъг от показалеца

Тук става дума за добре изглеждащи мъже, които полагат грижи за външността си. Те са чаровни и намират общ език с всички. Във всеки случай понякога са склони към агресия и обичат да поемат рискове. Това означава, че често печелят по-добре от колегите си с по-къси средни пръсти.

Б. Средният пръст е по-къс от показалеца

Мъжете с такива ръце са много самоуверени и дори донякъде нарцистични. Те се чувстват добре, когато са сами, и не обичат да ги безпокоят. Но когато става дума за любов, самоувереността им се изпарява и се страхуват да направят първата крачка, като поемат инициативата.  

В. Средният пръст и показалецът са еднакво дълги

Може би този факт е достатъчно красноречив… Мъже с такива ръце са добри посредници, много лоялни и обичливи. При тях всичко е балансирано. Те са спокойни и животът им върви по ноти, все едно е планиран предварително.

Какво мислите? Разпознавате ли себе си или ваши познати в някоя от тези категории?