Приятелката ви Лъв си пада малко позьорка. Тя обича да е в светлината на прожекторите и има високо самочувствие. Ако и вие сте Лъв, няма да се спогодите, защото и двете искате да свирите първа цигулка. С повечето от останалите знаци обаче тя е сърдечна и великодушна. Във всеки случай скромният Скорпион може бързо да се изнерви от жаждата за внимание на Лъвицата.

Ако най-близката ви приятелка е Дева, може да се смятате за щастливки, защото едва ли има по-надежден и самоотвержен знак. Но тъй като е склонна към перфекционизъм, не си подхожда особено с непостоянните Близнаци. Добър тандем с нея образуват отговорните Козирози и лоялните Раци. Ако сте зодия Скорпион, може да я заразите със своята спонтанност – тогава тя ще разбере, че не всичко трябва непременно да се планира.

Както показва и името, приятелката ви Везни е уравновесена и спокойна личност. Не харесва разправиите между приятели. Тя е чувствителна и избягва откритите конфликти. Ако я въвлечете в спор, винаги ще се измъкне с дипломатичност. Рибите и Раците си подхождат чудесно с жената Везни. Докато избухливите Овни и егоцентричните Лъвове не разбират копнежа й за хармония.

Приятелката ви Скорпион не върши половинчати неща и държи сто процента на приятелите си. Близнаците й се струват прекалено повърхностни и не се погажда особено с тях.  Стреми се към истински и дълбоки приятелства, но същевременно е склонна към ревност. Подхожда си с другите водни знаци Риби и Рак, както и с надеждната Дева. Ако сте свободолюбив Водолей обаче, обсебващото приятелство на жената Скорпион по-скоро ще ви тежи.

Приятелката ви Стрелец е вечна оптимистка и сее добро настроение. Отворена е за шеги, но понякога е доста хаотична. Не може да разчитате на нея за организационни въпроси, ала приема с благодарност всяка помощ. Ако сте представители на склонната към перфекционизъм зодия Дева, нейната разпиляност сигурно ще ви дразни. Но с открития Овен и общителните Близнаци Стрелецът си хармонира перфектно.

На приятелката ви Козирог е нужно по-дълго време, докато се отпусне, но след това е ценен другар. Със своята амбициозност и дарба за логическо мислене тя има какво да предложи. Привличат я най-вече земните знаци Телец и Дева. Но и любопитните Близнаци могат да я извадят от нейната резервираност.

Към първата част