Ако попитате Грейс Джоунс – дамата, която успява да доживее до цели 109 години – каква е тайната на нейното дълголетие, тя би ви отговорила с една-единствена дума. Уиски. Не случайно това е една от най-популярните и предпочитани алкохолни напитки в света, а сега, благодарение на Johnnie Walker и техния нов бленд Johhnie Blonde, тя ще се опита да привлече към себе си още по-голям брой любители.

Как точно?

Начинът, по който питиетата се консумират по света, се променя постоянно. Все повече хора се социализират в ранните часове на вечерта – в едни по-спокойни и непринудени пространства, често над висока чаша с алкохолен коктейл, която определено не бързат да изпият.

Johnnie Blonde е създадено именно за подобни поводи – това е съвършената основа за този тип напитки, кулминацията от един нов начин на мислене за шотландското уиски, уиски, създадено, за да бъде миксирано.

Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки,

вкусът на Johnnie Blonde е нещо, което със сигурност не сте опитвали досега. Това е един нов продукт, създаден от екипа на Johnnie Walker, който е специално блиндиран, за да удиви любителите на скоча и да преобърне представите на онези, които досега не са били почитатели на уискито.

Един поглед е достатъчен, за да се убедите, че Johnnie Blondie не е типичното уиски, с което сте свикнали. То идва в прозрачна бутилка и съответно – привлича вниманието към себе си със „слънчевия“ си цвят.

Модерният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост, които, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност, превръщат Johnnie Blonde във вашето ново любимо уиски преживяване.

Johnnie Blonde – както за ентусиастите, така и за любопитните

Johnnie Blonde разкрива пълната дълбочина, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, а по-ярките и по-сладки вкусове в бленда ще се харесат и на онези, които досега не са си падали по скоча. Това ново уиски е пълно с вкус и светлина. То е жизнено и по-сладко от очакваното и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус – идеално за откривателите и любителите на забавлението. 

Johnnie Blonde е многолико уиски, подходящо за чиста консумация, но и чудесна напитка за миксиране. За да се убедите сами, пригответе тази лесна и освежаваща рецепта:

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка. Украсете с резен портокал и готово – получавате чаша вкусна свежест.

Gallery