Човекът, който обича да си стои у дома, е много по-привързан към семейството и традициите. Психолозите твърдят, че това е идеалният партньор за една спокойна, дълготрайна и хармонична връзка. Спечелите ли веднъж сърцето на такъв човек, внимавайте да не го разбиете.

Ето 5 убедителни причини защо е добре да изберете партньор, който обича да си стои у дома.

1. Държи на домашния уют.

Такъв тип човек със сигурност се грижи добре за дома си, поддържа го чист и спретнат. Тъй като прекарва голямата част от времето си в него, иска да му бъде приятно, а това несъмнено ще ви предразположи и ще ви накара да се почувствате удобно и като у дома си.

2. Има малко, но добри приятели.

Човекът домошар не се интересува на всяка цена от внушителен социален кръг. Той има малко приятели, но затова пък верни и качествени. Ако не обичате и вие шумните компании и празните приказки, можете да бъдете спокойни.

3. Експерт е по книги и филми.

Ако и вие обичате да си говорите за книги и филми, това е вашият човек. Домошарът със сигурност е прекарвал голяма част от времето си в книга в ръка или пред телевизора. Има за какво да си говорите.

4. Вероятно обича да готви.

Почти сигурно е, че кулинарията ще бъде нещо, което не просто ще правите заедно, но ще ви сближи още повече. Човекът домошар най-вероятно се е научил да готви, защото рядко излиза по заведения с приятели. Предпочита вкуса на домашно приготвената храна. Какво по-хубаво от това да си устройвате романтични вечери на свещи!

5. Уважава личното пространство.

Тъй като той самият държи на това, бъдете сигурни, че ще уважава и вашето лично пространство. Ако имате нужда от уединение, ще го получите без излишни въпроси.

Bright Side