Понякога само изглежда привидно, че хората са заедно. Прекарват време заедно, дори може би живеят заедно, но всъщност отношенията им не са съвсем ясни и чисти.

Обикновено това се случва за единия от двамата. Тук ще разгледаме явните признаци, че жената не означава нищо за мъжа. Това знание е полезно, защото за жената биологичният часовник е от особено значение и тече много по-бързо, отколкото за мъжа.

Важно е тя да е наясно, за да прецени струва ли си да изгуби още от времето си в напразно очакване. А ето и признаците, че тя не значи нищо за него:

1. Зает е през цялото време.

Все няма време за вас. Винаги изниква нещо важно в офиса. После трябва да свърши нещо важно навън. Събота и неделя изникват други спешни задачи. Вечер избира да излезе с приятелите си и се прибира късно. Нещата се натрупват. Само вие ли не разчитате знаците?

2. Не иска да публикувате общи снимки в социалните мрежи.

Едно е някой да не иска да се показва в социалните мрежи, съвсем друго е да не иска да се показва с вас. На пръв поглед звучи като незначителна глупост. В крайна сметка животът е извън социалните мрежи. Но в днешно време те всъщност заемат огромна част от живота ни и каквото се случва там, обикновено не е без значение. Затова, ако мъжът до вас умишлено и целенасочено избягва да публикува снимки с вас и още повече – - забранява ви да качвате съвместни снимки, то със сигурност има нещо гнило.

3. Не познавате семейството и приятелите му.

Не е речено, че още на първия месец трябва да се запознаете с роднините на половинката си до девето коляно, но ако сте заедно вече няколко месеца, а той и дума не отваря за запознанство със семейството и приятелите, то определено не сте достатъчно важна част от живота му.

4. Прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас.

Човек трябва да има приятели и времето с тях е безценно. Но когато това време надвишава значително времето, прекарано с любимия човек, то май не е чак толкова любим този човек. Когато човек обича, се стреми да прекарва колкото се може повече време с любимия.

5. Не отговаря на съобщението ви с часове.

Съвсем ясно е, че няма как да не си поглежда телефона часове наред. Когато не сте заедно, би трябвало да мислите един за друг и от време на време поне да си поглеждате телефона, за да проверите има ли вест от любимия. Дори наистина да е зает, отговорът на съобщение отнема под минута. Направете си изводите.

6. Връзката ви върви само в леглото.

Секс можете да правите с всекиго. Но не с всеки може да споделите, да поговорите, да помълчите. Ако мъжът се обажда само когато иска интимност с вас и след това изчезва с дни, едва ли държи особено на вас.

7. Винаги вие го търсите първа.

Ако всеки път вие сте инициаторът на всеки разговор, на всяка среща, то тогава е очевидно, че вие държите много повече на тази връзка, отколкото той.

8. Планира срещите си с вас в последния момент.

Има нещо много подозрително, ако всеки път срещите ви са планирани в последния момент. Обажда ви се и ви пита имате ли планове за сега? Това най-вероятно означава, че неговите собствени планове са се провалили и няма какво да прави. Вие сте просто резервният вариант.

9. Изчезва с дни, без да знаете какво става с него.

Нямате представа къде е дни наред. Това не е любов. Сърди се, ако му задавате въпроси. Обвинява ви, че му държите сметка и че не е длъжен да ви дава обяснения.

Ако един мъж прави всичко това, не си струва да се опитвате да го промените, нито да се надявате на чудо. Потърсете щастието си другаде.