Тя е силна.

Тя е специална.

Тя е образец за всички жени.

Няма нужда от твоето одобрение

Надали ще търси мнението ти за всичко, особено ако се свежда до въпроса "Дебела ли съм?". Тя има собствена гледна точка, както и цели, от които не би се отказала. А ако вземе решение, ще го отстоява докрай, независимо дали ще го одобряваш, или не.

Предпочита мъжкото уважение, а не внимание

Тя е напълно наясно, че е умна/забавна/секси/талантлива и т.н. Няма нужда от мъж, който да отбелязва фактите. Но ако не усети уважение, надали ще остане задълго при теб.

Самата проява на респект говори за един по-дълбок интерес от страна на мъжа, а не краткотрайното привличане само от външния й вид.

Болката е само трофей

Никога няма да я видиш да обвинява другите или да съжалява за постъпките си. Тя ще бъде горда, че се е сблъскала лице в лице с проблемите. И колкото и зле да се чувства, колкото и да я боли, тя ще държи главата си високо изправена, защото винаги излиза победител, дори само затова, че се е борила.

Срещите с нея ви действат ободрително

Позитивното й поведение е заразително. Колкото и зле да се чувстваш, тя винаги намира начин да те ободри и да те накара да се почувстваш по-добре. Ще види възможности във всяка задънена улица и ще те проводи до тях.

Няма нужда да се сравнява с други жени

Тя просто няма тази потребност. Наясно е, че всеки човек си има своите падения и възходи. И независимо на какво положение е, никога няма да се опита да изпъкне или пък ще се натъжи, сравнявайки се с други. Фокусира се изцяло върху собствения си успех.

Силна не означава робот

Колкото и желязна да бъде, тя също така има емоции, които понякога показва. Това не бива да те учудва. Чувствителна, но силна, тя е сложно и многолико човешко същество.

Честността е на първо място

Истината понякога е болезнена, но винаги е по-добре от лъжата. Тя е достатъчно смела, за да бъде честна. Предпочита да нарани някого за един момент, но не и да изрече лъжа, която ще го заблуди за дълго време.

Но това значи, че и тя очаква същото отношение към себе си. Надали ще толерира обратното.

Източник: Framar.bg