Във връзките всичко е субективно. На един му харесва едно, на друг – друго. Особено що се отнася до външния вид. Привличането е съвкупност от много неща – понякога пламва любов от пръв поглед, друг път се влюбваме постепенно в човека, когато разкриваме все повече положителни качества, които ни привличат. Или е просто въпрос на химия. Или е въпрос на осъзнат и осмислен избор. Все пак мъжете посочват някои качества, които са задължителни за една жена:

1. Подкрепа

Желаната приятелка е човек, който подкрепя партньора си независимо от всичко, като предлага грижа и разбиране в трудни моменти. Независимо дали става въпрос за неуспех в кариерата, или лична драма, тя винаги е насреща, за да даде своята безусловна подкрепа на партньора си.

2. Доверие

Доверието е в основата на всяка здрава връзка, а идеалното момиче разбира значението на честността и надеждността. Тя спазва обещанията си, общува открито и остава вярна, създавайки хармонична и здравословна връзка с приятеля си.

3. Уважение

Уважението е важно в една връзка и желаното момиче се отнася към партньора си с доброта и внимание. Тя цени неговото мнение, иска да чуе позицията му по различни теми, вслушва се в съветите му, не го омаловажава и не подрива самочувствието му.

4. Независимост

Желаното момиче е подкрепящо и грижовно, но също така цени своята независимост и индивидуалност. Тя има свои собствени интереси, цели и хобита, което дава на партньора ѝ пространство да преследва своите страсти, без да се чувства задушен или зависим от нея. Тоест най-важното, което успява да направи, е да запази себе си, уважавайки партньора си. Може би едно от най-вредните за една връзка неща са, когато единият от двамата партньори „изчезне“ зад сянката на другия, започне да следва неговите мечти, неговите цели, да поставя само и единствено на първо място неговите приоритети и т.н. Такъв човек рано или късно не само че спира да представлява интерес за другите, но също така губи себе си като личност.

5. Спонтанност

Животът с подходящото момиче никога не е скучен, той винаги е изпълнен с изненади. Независимо дали става дума за планиране на неочаквана среща, или спонтанно резервиране на пътуване през уикенда, жената поддържа връзката непредсказуема, превръщайки се в извор на вдъхновение за партньора. Така се поддържа пламъчето на интереса.

6. Чувство за хумор

Прекрасното момиче знае как да внесе радост и смях в една връзка със своята игрива природа и чувство за хумор. Независимо дали споделя вицове, или закачливо дразни партньора си, тя създава забавна и приятна атмосфера, която укрепва връзката в двойката. Със смях винаги проблемите се преодоляват по-лесно. Добре е човек да не се взима прекалено насериозно.

7. Интимност

Идеалното момиче цени интимността във всичките ѝ форми - от физическата близост до емоционалната връзка. Тя създава моменти на интимност чрез нежни жестове, дълбоки разговори и любяща привързаност, като подхранва дълбока връзка с партньора си, която надхвърля физическото общение. Двамата партньори трябва да бъдат не само любовна двойка, но също приятели и хора, които си имат взаимно доверие. Ако се притеснявате да разголите тялото или душата си пред половинката си, до дали това е правилният човек за вас?