Всеки има тайни. Нормално е да не можете или да не искате да споделяте с половинката си абсолютно всяка подробност от живота си. Но всичко е в определени граници. В основата на хармоничната връзка е добрата комуникация между двама души. Следните знаци могат да ви подскажат, че партньорът ви крие нещо от вас.

1. Избягва контакт с очите.

Неслучайно хората са казали, че очите са прозорец към душата. Обърнете внимание, ако партньорът ви избягва да ви гледа в очите, когато разговаряте.

2. Нервен е, когато сте насаме.

Ако поведението на половинката ви рязко се променя, когато оставате насаме, ако е нервен и неспокоен, вероятността да крие нещо от вас, е голяма.

3. Гласът му се променя.

По гласа могат да се познаят много неща – тембърът издава дали човек е притеснен, или не. Дори леко, но необичайно покашляне, може да ви подскаже, че партньорът ви има тайни от вас.

4. Избягва ви.

Когато сте далече един от друг, избягва да ви вдига телефона, не отговаря на съобщенията ви, лаконичен е, когато говорите, това е лош знак.

5. Не проявява интерес към интимност.

Най-сигурният знак, че партньорът ви се е отдалечил от вас и че умът му е някъде другаде, а ако внезапно намалее или изчезне романтичният му интерес към вас.

6. Работи повече от преди.

Ако започнат да се повтарят вечери, в които закъснява, защото са изникнали неотложни ангажименти в работата, ви съветваме да проверите дали оправданията отговарят на истината.

Източник: Bright Side